Roncesvalles og Roland

Landsbyen Roncesvalles befinder sig i retning af det nordlige område af Spanien, inden den region i Pyrenæerne. Dette stedet er berømt ved sin historie og interessant tidligere begivenheder, der skete i den, og den unikke kombination af faktuelle og legendariske begivenheder, der ofte tiltrække besøgende fra en række forskellige oprindelser.

Roncesvalles i Pyrenæerne - Spanien
Roncesvalles

Slaget ved Roncesvalles

En af de vigtigste historiske begivenheder, som forårsager denne landsby for at være så berømt er slaget ved Roncesvalles. Slaget ved Roncesvalles fandt sted om dette spot mod år 778 og er den base og oprindelsen af en vigtig lokal legende, legenden om Roland, der kan være kendt gennem episk eventyr i La chanson de Roland.

Fortiden af Roncesvalles og epics relateret til det gøre det til en meget mystiker og magiske destination. Det siges, at der i regnvejr eller stormfulde nætter, nogle bjergracer besøgende kan høre lyden af et horn som dem, der anvendes til at blive hørt under époque af episk eventyr.

Den lokale helt Roland

Ifølge epics, i middelalderen Roland blev en lokal helt, der blev overladt ansvaret for dette område ved King Charlemagne. Mens Roland var ansvarlig for området, en stor hær af saracenerne angrebet den, og selv om dette helten og hans folk kæmpede dem, de kunne næppe besejre dem på grund af forskel i beløb.

Denne måde i løbet af denne kamp, der blev hjælpe Roland fortalte ham til at lyde en hornspatel at Charlemagne havde forladt ham til brug i tilfælde af ekstreme fare, og for at bede om hjælp, men Roland ikke ønsker at bruge det, indtil han var næsten døende. Da han lød hans horn, Charlemagne kom til hjælp, men slaget var tabt og Roland var næsten død.

Derfor er lyden af et horn er meget symbolsk, at dette område, og det forklarer legender og historier fortalt om sådanne lyde under stormfulde nætter. Som det kan bekendtgørelser, dette stedet er meget mystisk og fuld af legender som giver det et ekstra tiltrækkende, at kombineret med sin historie og interessante antikke konstruktioner, få det til at være en unik destination.