Tibidabo

Tibidabo er det bjerg, som ligger nord for Mountjuic, og selv om der hverken er egentlig et bjerg så meget som enorme bluffs, de er helt indførelse og de bedste steder i byen for at besøge for fine synspunkter og ren luft.

Tibidabo i Barcelona
Tibidabo

Et genialt udsigtspunkt

Tibidabo er ikke så udviklet som Montjuic , men det har samme klare luft og smukke overser. Herfra kan du se de bjerge af Mallorca, 130 miles væk, eller hele byen Barcelona og havet. Det er en fremragende endagsudflugter, især hvis du har en familie, og de vigtigste attraktion Tibidabo er forlystelsespark i samme navn placeret på bjergside.

Hvad man kan foretage sig i Tibidabo?

Tibidabo har været en af Barcelona’s foretrukne retreats i godt et århundrede. I1868, en vej, der forbinder den til byen blev bygget, og en velhavende pille fabrikanten opkaldt Dr. Andreu skabt Sociedad Anónima de Tibidabo, fremme skråningerne af bjerget som en offentlig haven. Hans samfund installeret den blå sporvogn og tovbaner, at få dig til peak, og nogle af de attraktioner i Parc d’Atraccions dato hele vejen til hans tid.

Tibidabo sporvogn

Parc d’Atraccions

På Parc d’Atraccions, tradition og den moderne verden blandingsolie gnidningsløst. Rideture fra turen til det 20. århundrede sidde ved siden af moderne gys rides ligesom Dragon Khan. I løbet af sommeren, stemningen vender sig til karnevaler og nostalgi, rapporteringskrav tilbage til tidspunktet for Dr. Andreu. L’Avio, en kopi af det første fly flyver Barcelona-Madrid-ruten, for eksempel, er en sjov tur, hvor du er suspenderet over topmødet i Tibidabo. En anden attraktion er et museum fyldt med periode automatons. Uanset om du ønsker at få en smagsprøve på, hvad karnevaler blev ligesom en hundrede år siden eller være bange ud af hovedet koldt ved at svinge ud over bjergene i mange af de forlystelser, vil du finde noget her perfekt for dig.

Næste til Parc d’Atraccions er Temple de Sagrat Cor, en mærkelig udseende kirke fra 1902, som du kan se fra næsten overalt i byen.

Temple de Sagrat Cor i Barcelona
Temple de Sagrat Cor

Videnskabsmuseet CosmoCaixa

Hvis du har lyst til at lære, mens du har det sjovt, overveje at besøge CosmoCaixa, mens du er på Tibidabo. Dette er en videnskab museet finansieres af La Caixa, og har netop været igennem en stor 6-års renovering og eftersyn. Som et resultat, er det sikkert den bedste og mest højteknologiske videnskab museum i Europa, og uden tvivl den mest hands-on. Sin udstilling rummet er meget tæt på 40.000 kvadratfod tak til en underjordisk udvidelse, og den nyeste område tilføjes er biologisk center. Den permanente samling tager dig på en tur gennem fire områder, “inert materiale” (alt gennem de første tegn på liv), “levende materiale” (liv gennem menneskeheden), og “Civiliserede Materials” fyldes op de første tre. Den fjerde er den mest populære attraktion, “Den oversvømmede Skov,” en levende Amazonas reain skov inde i museet komplet med planter og dyr.Børn kan selv rører nogle af de væsner. Også indvendigt museet kan du finde et ekstraordinært 3-D planetarium. Det er et ideelt sted at besøge, hvis du rejser som en familie.

CosmoCaixa videnskabsmuseet i Barcelona
CosmoCaixa

Hvor man kan bo i Tibidabo?

Der er kun ét sted at overveje at udsætte nær Tibidabo, og det er Gran Hotel La Florida. Det er pebret, men det er også almindeligt anerkendt som Barcelona fineste hotel. I 1920’erne var det valgte hotel, når de skinnende folk kan lide filmen stjerner og royalties besøgt, dels på grund af sin placering i toppen af Tibidabo Mountain. Under Anden Verdenskrig blev det omdannet til et hospital, og først i 2003 gjorde det begynde at tage imod gæster igen. I dag er dets kunstsamling rivaler, at mange udmærkede kunstgallerier, og du vil finde luksus efter luksus venter dig. Rose kronblad vandet tilbydes til gæsterne ved ankomsten, og så er du vist på din smukke rum og dets maginificent mener, marmor bad, og beroligende atmosfære. Du vil også finde L’orangeriet, hotellets verdensklasse restaurant, et spa og uendelig pool; terraced haver, og den bedste service i Europa. Et solarium, et tyrkisk bad, private natklub, sundhed klub, og Babysitter sikre, at alle dine behov er opfyldt i denne verdensklasse hotel.

Nattelivet i Tibidabo

På Tibidabo, det handler om det synspunkt. Og Mirablau, selvom det er en lidt tarvelig, lidt højt, tilbyder de mest utrolige betragtning af enhver natklub i Barcelona. Det er lige ved siden af tovbaner på toppen af bjerget, og byder på et stort vindue, der overser byen og havet. Og selvom det er rart at sidde her i løbet af dagen og drikker kaffe, den vision af byen om natten, ikke må gå glip af.

Udsigten fra Tibidabo i Barcelona