Dette skal du opleve i Barcelona

Spanien er måske mest kendt for sine lækre strande i sydspanien, hvor mange danskere tilbringer et par uger af deres sommerferie. Men Spanien har meget mere at byde på end bare et par lækre strande. Du kan opleve en rig kultur i de spanske storbyer, hvor du både finder interessante kunstmuseer og store kulinariske oplevelser. Eksempelvis så kan Barcelona både byde på fantastik kunst og kultur og samtidig har byen en række up and coming restauranter, som du bliver nødt til at prøve. Vi har her samlet en guide til, hvad du bare skal se i Barcelona. Hvis du vil læse mere om, hvordan du kommer til denne fantastiske spanske storby, kan du gøre det under Rejser til Spanien.

Barcelona i Spanien
Barcelona

Sagrada Familia

Denne kirke er nok hvad Barcelona er allermest kendt for ude i verden, og du har sikkert allerede set et par billeder af denne imponerende kirke. Du kan simpelthen ikke tage til Barcelona uden at se denne kirke. Det kan være en god ide at bestille biletter hjemme fra, da der god kan være lang kø, men selvom der er lidt kø, så vil du ikke fortryde at få denne oplevelse med i bagagen. Kirken er designet Antoni Gaudi, som var en meget kendt arkitekt i Barcelona, og denne kirke bliver kaldt hans mesterværk. Han er især kendt for sin art noveau stil, med masser af små finurligheder. Desværre nåede han aldrig selv at se kirken færdig, da han døde før den var helt færdig. Grundet dens komplicerede design, så er kirken stadig ikke helt færdig, og du vil opleve, at der stadig bliver bygget på kirken, hvis du tager ud og besøger den.

Sagrada Familia i Barcelona
Sagrada Familia

Stranden

Barcelona ligger faktisk ud til havet, det er derfor en oplagt storby at besøge om sommeren, da du både vil kun opleve strand og storby. Stranden er bestemt et besøg værd, og den ligger så tæt på centrum, at man sagtens ville kunne gå fra byen ud til stranden for en stranddag. Du vil opleve en meget stor forskel på det gamle område inde i byen, og området omkring stranden. Atmosfæren ved stranden er meget mere afslappet, ligesom man kender fra andre sydlandske strandbyer. Derudover så er strandområdet kendt for at være mere turistet og have en større festkultur, da der er mange unge, der tager til Barcelona for at feste. Du kan også gå en tur langs lystbådehavnen, hvor du vil kunne opleve nogle kæmpe yachts, der holder til i Barcelona.

Strand i Barcelona i Spanien
Strand i Barcelona

Kort over Barcelona i Spanien