Mallorca

Øen Mallorca, en del af gruppen af de Baleariske Øer, er en af de vigtigste destinationer i denne region såvel som i alle Spanien. Denne ø er ikke kun smukke og ideel for dem, turister, som nyder at bruge tid på stranden, men det giver også mange andre attraktioner og underholdende aktiviteter.

port de Soller på Mallorca - Spanien
Port de Soller på Mallorca

Den største af De Baleariske Øer

Mallorca, med 3.640 km2, er den største ø fra De Baleariske gruppe. Befolkningen i Mallorca er på omkring 602.100 indbyggere, og dets største by eller kapital Palma. Mod sin nordvestlige område, denne ø er bjergrigt, og det viser højder, der kan nå op på 1.440 m, mens de østlige og sydlige områder øen ikke viser vigtigt højder og tilbyder en meget dejlig vejr og miljø.

Palma på Mallorca - Spanien
Palma

Mallorcas økonomi

Basen Mallorca’s økonomi er turisme, men det er også hjulpet af produktion og eksport af oliven, druer, vin, korn og blandt andre. Denne ø er meget frugtbar og tillader stadig en række naturlige produkter, og tilbyder nogle miner af kobber og marmor på nogle spots og på en sådan måde, at dets folk regne med en bred vifte af naturlige ressourcer.

Mallorca fik sit navn omkring år 1275, når hele gruppen af de Baleariske Øer, med tilføjelse f nogle andre lander, blev kendt som Kongeriget Mallorca. Denne måde, Mallorca og de øvrige øer i gruppe regne med en stor mængde af historiske begivenheder i deres fortid såvel som de har mange forskellige antikke pletter og konstruktioner fra forskellige époques, som sammen med deres naturlige skønhed vende dem til at være en unik destination .

Drypstens huler

Ud over sin smukke strande, traditioner, og interessante historiske konstruktioner, Mallorca tilbyder også en række andre felter, såsom pr eksempel drypsten huler. Denne ø indeholder flere drypsten huler, som er en stor attraktion, og hvorfra en række smukke kunstværker og andre objekter er oprettet.

Cuevas del Drach på Mallorca - Spanien
Cuevas del Drach

Turister, der besøger Mallorca vil altid være i stand til at finde noget sjovt eller interessant at gøre. Der er en bred vifte af restauranter, cafeer, barer, diskoteker, bygninger, museer, strande, og huler fra at vælge mellem. På grund af denne store vifte af valgmuligheder, er det let at forestille sig, at det er næsten umuligt at være kede på Mallorca.

Kort over Mallorca i Spanien