Rias Altas

Rias Altas beliggende i Spanien er en del af en gruppe af større formationer spredning inden for den galiciske kyst formet af Rias Altas og Rias Bajas. Rias er flodmundinger oprindelse når vandstand stige såvel som de kan være skabt af andre geografiske faktorer. Rias i Galicien, hvor der dannes efter han istiden efter havet rejste sig og gav form til flere fordybninger eller flodmundinger i hele kystområdet på dette område.

Rias Altas - Galicien i Spanien
Rias Altas

Et vigtigt fiskeriområde

Rias, i Galicien, der anses for at være blandt de vigtigste fiskeriområder i verden. På grund af deres art, Rias eller flodmundinger indeholde meget ejendommelig økosystemer, som ofte indeholder vigtige mængde fisk. På denne måde er det nemt at forestille sig betydningen af fiskerierhvervet til denne region, og den måde, giver den traditioner og landskaber besøgende kunne mødes, som de fleste af de gange, er meget smuk og malerisk.

Der er Rias i flere andre regioner i verden såvel som i nærheden af den galiciske dem på en sådan måde, at hver eksempel, er det muligt at finde Rias i Norge kendt som fjorde, i Skotland kendt som lochs, og i Bretagne er kendt som abers. Selv om alle disse Rias har mange aspekter til fælles, er de ofte også indeholde nogle karakteristika, som differentierer fra hinanden og få dem til at være unik.

Rias Altas i Galicien er formet af en gruppe af flere Rias blandt som vi kan sætte navn på de Ria de Ribadeo, den Ria de Ortigueira, og Ria de Veveiro. Rias Altas kan findes i det område, der går fra La Coruña til Ribadeo inden for den nordlige kyst i Galicien.

Ud over deres naturlige skønhed og havrelaterede landskaber dette område tilbud, den har også flere andre interessante seværdigheder. Mens besøger Rias Altas, turister kunne mødes interessante byer, fuld af antikke konstruktioner og charmerende områder samt mange forskellige underholdnings-relaterede spots fra hvor til at vælge. Denne måde, Rias er en af de mest interessante destinationer turister kunne finde i Galicien og en af de mest ejendommelige og maleriske dem så godt.

Kort over Rias Altas i Spanien