Rias Bajas

Rias Bajas i Galicien er placeret over for den vestlige kyst af denne region. Blandt de vigtigste Rias i denne gruppe kan vi finde, pr eksempel Ria da Coruña, Ría de Ares y de Betanzos, Ria de Muros y Noia, Ría de Ferrol, Ria de Corme y Laxe, Ria de Arousa , Ria de Camariñas, Ria de Vigo, og Ria de Pontevedra.

Rias Bajas i Galicien - Spanien
Rias Bajas

Vigtige havne

Det er også interessant at vide, at nogle af disse Rias har vigtige havne, som pr eksempel havnen i Ria de La Coruña, havnen i Ria de Pontevedra, og havnen i Ria de Vigo. Denne måde, Rias er meget vigtige formationer, fordi de ikke blot give rige betingelser for aktiviteten af fiskeri, men også giver nogle enestående formationer og havne, som fremmer handel og handel forskellige lokale produkter.

Ria de Pontevedra i Galicien - Spanien
Ria de Pontevedra

Klimaet i Rias Bajas

Rias Bajas og dens omegn tilbyder skabelon temperaturer det meste af året. Klimaet i denne region ofte præsenterer vigtige regn og høj procentdel af fugt, selv om det i generelle betingelser er rart og giver et godt miljø for de turister, der ønsker at nyde kyst linjer og gå til en af de mange strande fordelt over hele dette område.

Oplev byen Muros

Der er flere store destinationer og interessante spots turister kan mødes, samtidig med at besøge Rias Bajas. En af disse spots er byen Muros, hvor de besøgende kan ikke blot nyde den store naturlige skønhed tilbydes af kysten, men også opfylde en række antikke bygninger og et meget interessant harbor. Nær Muros, turister kan også besøge Noia, en meget attraktiv by og et vigtigt fiskeri stedet.

Muros i Galicien - Spanien
Muros

Porto do Son

Andre stedet turister bør sørge for at besøge og samtidig være i regionen Rias Bajas er stedet kendt som Porto do Son. Dette sted som flere interessante områder og spots at opfylde, såsom pr eksempel Cabo de Corrubedo, blev besøgende kan iagttage en meget interessant Fyr samt mange attraktive havrelaterede landskaber. Ud over dette, besøgende skal også forsøge at opfylde det område i Santa Uxea de Ribeira. Santa Uxea de Ribeira, der ligger over det sydlige område af Rias Bajas, giver turisterne til at opfylde de største af disse geografiske fordybninger, Ria de Arousa.

Porto do Son i Galicien - Spanien
Porto do Son