La Coruna

La Coruña er en spansk kommune mod nord vestlige område af landet, i regionen Galicien. Denne destination har en befolkning på omkring 243.800 indbyggere fordelt inden for et område på omkring 37 km2 på en sådan måde, at dens befolkningstæthed pr km2 er på omkring 6600 indbyggere.

Byens økonomi

Denne by har en produktiv udvidelse af kystområdet og en havn på grund af, hvad en af de vigtigste faktorer, som landets økonomi er baseret på fiskeindustrien. Skyldes, at det også er et vigtigt turistmål, La Coruña’s økonomi er også baseret på tjenester, og det er en by, der altid er parat og villig til at modtage besøgende.

Turisterne kan altid finde noget sjovt eller interessant at gøre i La Coruña. Byen tilbyder en række forskellige valgmuligheder, hvorfra besøgende kan vælge, såsom pr eksempel, koncerter, teatre, film, shopping og strande blandt mange andre. De besøgende, der nyder at gå til film kunne have en god tid ved at vælge blandt omkring 25 forskellige skærme udstyret med de nyeste teknologier.

Strandene er et trækplaster

Strande er et af de største attraktioner, som La Coruña. Selv efter størrelsen af byen, er der kun cirka 2 km kyster tilbyder strande, i dette spot besøgende kan finde nogle af de smukkeste strande i regionen. Denne måde, de besøgende, der nyder havrelaterede spots ville helt sikkert være i stand til at have en dejlig tid, samtidig med at slække på en af La Coruña strande.

La Coruña er også en interessant destination for alle de besøgende, der ønsker at bruge lidt tid på grønne åbne områder og være i kontakt med naturen. Denne by har en lang række af parker, haver, pladser og andre karakter i tilknytning spots til rådighed for de besøgende at mødes og nyde.

Shopping i La Coruña

Shopping er en anden vigtig aktivitet i La Coruña. Denne by har en bred vifte af forskellige butikker, der sælger alle former for produkter på en sådan måde, at besøgende kunne finde næsten alt, hvad de kunne ønske. Turister, der besøger Coruña kunne gå til fire store shopping vinkler: den Picasso kvarter eller et distrikt, Calle Barcelona, Cuatro Caminos og Obelisco.

Kort over La Coruna i Spanien