Santiago de Compostela

Santiago de Compostela er blandt de mest antikke, berømte og smukke destinationer i Spanien, og en World Heritage Site siden 1993. Denne by er i hele verden kendt på grund af den antikke pilgrimsrejse ruten kendt som El Camino de Santiago, som har tiltrukket pilgrimme i århundreder, og er stadig til dato, og mange af dem kan ses gå sin vej.

Santiago de Compostela - Galicien i Spanien
Santiago de Compostela

Historien bag navnet

Navnet på denne by, Santiago de Compostela, er meget symbolsk og har fået nogle forskellige fortolkninger. En af de vigtigste fortolkninger dette navn har modtaget siger, at “Santiago” blev tilføjet til ære at Santum Iacubus, mens “Compostela” skylder oprindelse til det latinske udtryk for “Campus Stellae” defineret området stjerner.

El Hostal dos Reis Católicos

Et interessant faktum at vide om Santiago de Compostela er, at det er hjemsted for de ældste hotel i verden, også kaldet El Hostal dos Reis Católicos. Dette viser klart, hvordan denne by har været forbundet med turisme og pilgrimme fra antikke époques på en sådan måde, at det altid er parat til at modtage besøgende.

Selv om det har konstruktioner fra en række époques en vigtig værdi af Santiago de Compostela bygninger vise en klar barok og romansk stil. De galiciske barok stil faktisk blev født i dette område, og i dag, turister, der besøger denne by kan observere nogle af de mest interessante konstruktioner i ikke bare sådan stil, men flere andre også.

El Camino de Santiago - Galicien i Spanien
El Camino de Santiago

El Camino de Santiago – Pilgrimsruten

El Camino de Santiago, også kendt som The Way of St. James, tiltrækker besøgende til denne by i en konstant basis. Santiago de Compostela og dens antikke Cathedral er stedet, hvor dem, der går af vejen for St James mål at nå. Denne måde hvert år en stor mængde af mennesker vandreture fra Roncevalles til Santiago de Compostela og når de når katedralen, deres pilgrimsfærd er forbi.

Santiago de Compostela katedralen - Galicien i Spanien
Santiago de Compostela katedralen

Klimaet

Santiago de Compostela vejr viser en høj procentdel af fugtighed hele året rundt. I løbet af vinteren, klimaet tilbyder vigtige regn og kulde. I løbet af sommeren, klimaet er meget fugtigt, og temperaturerne stiger i løbet af dagen, selv om de er tilbøjelige til at være lavere i løbet af natten. Sommertid er blandt de foretrukne gange turister vælger for at besøge denne by og dens omgivelser, selv om de kan også finde meget rart dage i løbet af foråret og efteråret.

Kort over Santiago de Compostela i Spanien