Lavapies

Lavapies er en af de mest ejendommelige og traditionelle kvarterer i Madrid, enestående på grund af dets egenskaber. Dette kvarter traditionelt har været opfattet som en dårlig distrikt, hvor mange antikke spanske traditioner og mange kulturelle udtryksformer former iboende til dette land kan observeres.

Lavapies kvarteret i Madrid - Spanien
Lavapies kvarteret

Spanske traditioner

Nabolaget af Lavapies er meget rig på ikke kun spanske traditioner, men også i at blande dem med andre kulturer gennem kombinationen af indvandrere fra forskellige oprindelser. Dette er et fantastisk sted for besøgende, der ønsker at lære om den spanske kultur, dets folk, dets traditioner og sin hverdag.

Restauranter i Lavapies

Lavapies er også kendetegnet ved at tilbyde flere restauranter, hvor folk kan nyde en typisk måltid, tilberedt på en traditionel måde, som de lokale mennesker og uden at bruge mange penge. Ikke kun turister, men folk fra Madrid som tilgang fra mange forskellige vinkler gå til Lavapies for at nyde en god og traditionelle måltid i et afslappende miljø.

Restauranter i Lavapies er ikke kun et fantastisk sted for at nyde typiske spanske retter, men også at dække de lokale folk og lære om deres kultur og om andre. Selv at gå til en restaurant i Lavapies, turister kan møde folk fra mange forskellige kulturer, som kinesisk, sigøjnere, afrikanere, sydamerikanere og spanske blandt mange andre.

De turister, der ønsker at finde retter fra andre kulturer kan også finde det, de søger i distriktet Lavapies. På grund af den store mangfoldighed af kulturer, der lever i dette kvarter, finde måltider fra næsten enhver oprindelse er meget let. Denne måde, er dette stedet, er ideel til at have aftensmad uden at bruge mange penge og ved at vælge blandt en bred vifte af muligheder.

Et kvarter helt nede på jorden

Lavapies er stedet ideelt til de besøgende, der ønsker at finde enkelhed og slappe af, mens glemmer nogen formalitet og nyde sine restauranter og en fantastisk natteliv. Dette kvarter er karakteriseret ved at lade nogen formelle manerer jordudtagning og viser en meget afslappet holdning. De besøgende, der ønsker at have det sjovt i en let going måde, nyde god mad og traditionelle drikkevarer, og finde pubber, barer, diskoteker og andre steder åbent hele natten lang, bør besøge dette kvarter.

Kort over Lavapies i Madrid