Plaza de Espana

Plaza de España, jf. Spanien Square, er en grøn åbent område der står i kontrast til den store mængde af høje bygninger, som omgiver den. Denne måde, er dette stedet, er næsten en lettelse for dem, der tilbringer en stor mængde tid omgivet af bygninger og behovet for at være i kontakt med naturen og se himlen. Dette er et sted, som tilbyder meget forskellige karakteristika end de fleste andre Madrid Attraktioner ville, da dens vigtigste attraktion er den måde, det giver de besøgende til at nyde naturen, mens de fleste af de andre seværdigheder i byen er baseret på konstruktioner, bygninger og monumenter.

Plaza de Espana - Madrid i Spanien
Plaza de Espana

En plads for alle

Ud over sin grønne udvidelse, Plaza de España har også nogle andre interessante egenskaber til at overholde. En af disse egenskaber er det faktum, at det indeholder en pulje og ses som en rekreativ stedet med folk fra Madrid. Folk i alle aldre, fra børn til modne mennesker, såvel som par og familier kan ses bruger nogen tid på dette kvadrat og afslappende og samtidig være omgivet af træer og noget frisk luft.

De store monumenter

Plaza de España er en interessant monument beliggende nær ved poolen, og som symboliserer Spanien som helhed og dets traditioner. Dette monument blev oprettet med det formål at hylde den spanske kultur og er en af de vigtigste karakteristika ved ikke kun pladsen, men af alt dette område af Madrid såvel.

I løbet af sommeren hverdage, kvadratisk eller park er en af de mest besøgte steder i dette område i Madrid på grund af den ideelle miljø, den tilbyder. Under disse dage, Plaza de España bliver en meget fornøjelig stedet, og næsten enestående på grund af den måde, hvorpå folk kan nyde den friske luft, mens der under et træ og afslappende.

Designet af Mateo Inurria og Teodoro Anasagasti

Plaza de España blev skabt og designet af Mateo Inurria og Teodoro Anasagasti. The main monument was built and added to the square later, towards the year 1929. De vigtigste monument blev bygget og lægges til den firkantede senere mod år 1929. Siden sin oprindelse, dette kvadrat har altid nydt godt af ikke kun lokalbefolkningen, men også af besøgende og turister, der ønsker at have en pause fra mødet anlæg og bygninger.

Street View fra Plaza de Espana i Madrid