Jaca og turisme

Jaca betragtes som en af de vigtigste turistmål i midten region i Pyrenæerne, og er berømt på grund af populariteten af vintersport det tilbud. Denne by kan findes i nærheden af Frankrig, mod nord østlige område af Spanien, inden provinsen Huesca og nær floden Aragon.

Jaca i Pyrenæerne - Spanien
Jaca

Vintersport

Byen Jaca er meget populært for vintersport det funktioner og har været vært for en række vigtige kompetencer såsom Vinter Universiades. Denne måde i løbet af vinteren, det modtager et stort beløb for de besøgende og folk, der nyder vintersport ankommer fra en række forskellige steder og områder i verden.

Et stop på Caminoen

Jaca er en af de vigtigste stopper i Camino de Santiago de Compostela eller Pilgrim vej til Santiago de Compostela. Denne måde, er dette stedet konstant modtager folk, der er på vej, og som giver en meget interessant og unik ingrediens til det sted.

Camino de Santiago de Compostela i Spanien
Camino de Santiago de Compostela

Middelalderslaget i maj

Der er flere store gange for at besøge Jaca, og den første uge af maj er en af dem. I løbet af den første uge af maj, normalt den første fredag i den pågældende måned, en meget vigtig mere festligt opbevares på byen der mindes et middelalderligt Battle. I denne mere festligt, turister kunne observere og være en del af en vifte af aktiviteter, såsom pr eksempel, et flag-vinke spektakel og flere kompetencer.

Ciudadela de Jaca

Den Ciudadela eller Citadel er en af de mest attraktive pletter besøgende kan mødes i Jaca. Den Ciudadela er en stor bygning bygget mod år 1590, og som regnes for at være et af de klareste eksempler på militær arkitektur at époque beliggende i Pyrenæerne.

Ciudadela de Jaca i Pyrenæerne - Spanien
Ciudadela de Jaca

Andre attraktioner

Foruden Ciudadela, der også er flere andre interessante og antikke spots til at besøge i Jaca. En af disse antikke konstruktioner er katedralen, en bygning i romansk stil, der er blevet erklæret for National Monument på grund af dets historiske værdi. Ud over dette stedet, turister bør også besøge Bridge San Miguel, at klosteret i Benedictines, den Torre del reloj fra det 15. århundrede, Church of Santiago, og Hermitage af Sarsa, blandt mange andre.

San Miguel broen i Jaca - Pyrenæerne i Spanien
San Miguel broen i Jaca

Kort over Jaca i Spanien