Parque Nacional de Ordesa

Den Parque Nacional de Ordesa eller Ordesa National Park, er et smukt naturligt sted fuld af unikke elementer og karakteristika. Denne destination er paradisiacal til alle de rejsende, der nyder at være tæt på naturen og mødes forbløffende planter, træer og dyr. Der er en meget bred vifte af dyr til at opfylde såvel som mange muligheder for at bruge energi ved klatring, vandring og til fods, mens mødet i denne park.

Parque Nacional de Ordesa i Spanien
Parque Nacional de Ordesa

Besøg parken mellem maj og november

Det bedste tidspunkt at besøge Parque Nacional de Ordesa er mellem maj og november, da det faktisk kan være afsluttet i løbet af de resterende måneder. I månederne juli og august, i ferier ‘sæson, parken modtager et stort beløb for de besøgende, og det er derfor tilrådeligt at forsøge at besøge det før eller efter at der for at undgå skarer.

Tre dale

Den Parque Nacional de Ordesa er beliggende ved siden af tre dale blandt hvilke Ordesa Valley er den mest kendte. Parken selv er beliggende i en del af denne dal og er kendetegnet ved at tælle med store beløb af kalksten samt bred udvidelser af skovene.

Ordesa dalen i Pyrenæerne - Spanien
Ordesa dalen

Ibex

Ordesa National Park blev grundlagt i 1918 efter anmodning fra de spanske royalty. Det primære formål, som giver anledning til oprettelse af denne park var i orden for at beskytte og tage vare på et wild coat traditionelle til denne region kendt som ibex. Men ud over end at beskytte ibex, denne park også tager sig af mange andre dyr og planter, på en sådan måde, at det er hjemsted for omkring 170 forskellige arter af fugle, 5 padder, 8 typer af krybdyr, og 32 pattedyr.

Udendørs aktiviteter

Den Parque Nacional de Ordesa er også en stor destination for dem, der nyder udendørs sport, og specielt klatring. Dette stedet er kendt som en klatring område, såvel som den er ideel til dem, der gerne gå og vandreture, fordi der er mange kanaler, som besøgende kan udforske de forskellige byer og dale spredes gennem området. Dette er, som det kan blive værdsat, en af de vigtigste vinkler, som turister, der nyder naturen bør mødes samtidig med at det er i denne region i Spanien.

Kort over Parque Nacional de Ordesa i Spanien