Guadalupe – En malerisk og farverig destination

Guadalupe er placeret inden for den spanske region Extremadura, på omkring 140 miles eller 225 kilometer mod syd vest fra Madrid og 117 miles eller 188 kilometer mod vest af Toledo. Denne by eller landsby, er et af de mest maleriske og farverige turister kunne finde på dette område af landet, og det er en by meget rig historie som godt.

Guadalupe i Extremadura - Spanien
Guadalupe

Guadalupes karakteristika

Den største publikumsmagnet Guadalupe tilbud er byen selv og sit charmerende udseende på grund af sin særlige konstruktion, dens smalle gader, og dets overordnede historiske og magiske miljøet. Ud over dette, Guadalupe også har nogle interessante vinkler og konstruktioner så godt, som det tilbyder en række smukke seværdigheder turister kan nyde mens spadserer rundt.

Gade i Guadalupe - Spanien

Plaza Mayor

En turistattraktion umuligt at gå glip af, mens der i Guadalupe er Plaza Mayor, byens vigtigste plads. Dette kvadrat er et centralt sted, ikke kun for turister, men for den lokale befolkning såvel skyldes, at de er vant til at mødes og slappe af i den. Ud over dette er det også interessant at have i tankerne, at rådhuset er beliggende ved denne Plaza Mayor såvel, hvor turister kan tilgang søger alle oplysninger, de kan have behov vedrørende Guadalupe og omegn.

Guadalupe viser maleriske smalle gader med bygninger mod hinanden på hver side på en sådan måde, at folk kan have en samtale med hinanden fra deres altaner. Dette er meget tiltalende og giver denne by med en meget speciel og magiske personlighed.

Santa Maria de Guadalupe

Et andet interessant stedet turister bør ikke gå glip af i denne by er Statue af Santa Maria de Guadalupe bragt til landet af muslimer i det 8. århundrede og bliver en af de mest venerated ikoner i regionen. Statuen i Santa Maria de Guadalupe kan ses i Franciscan Friary, et interessant antik bygning meget rig på historie og tidligere begivenheder.

Santa Maria Klostret - Guadalupe i Spanien
Santa Maria Klostret

Columbus

En interessant ting at vide om Guadalupe er det faktum, at de endelige dokumenter, der autoriserede Columbus’ første fangstrejse. Denne måde, og samtidig være i Guadalupe Queen Isabel underskrevet den endelige dokument bemyndigelse dette venture i Columbus, hvor den nye verden ville blive opdaget.

Kort over Guadalupe i Spanien