Cáceres

Byen Cáceres er blevet stærkt præget af den romerske époque, og dette kan let bemærket gennem byens konstruktioner og generelle udseende, der viser en unik blanding af elementer fra denne periode, kombineret med moderne liv dem. Denne by, som ligger i regionen Extremadura, ses som hovedstaden i regionen Upper Extremadura.

Cáceres i Extremadura - Spanien
Cáceres

Byen der følger med

Cáceres er karakteriseret ved at være en by, som altid har været opdateret, og efter den sidste tendenser for époques det har været igennem. Denne måde, Cáceres er blevet set af regionen som en leder med hensyn til flere aspekter som for eksempel industriens verden. Byen Cáceres producerer tøj, læder, og kork blandt mange andre ting, som er fordelt ikke kun i hele regionen, men til flere andre lande.

Forskellige indflydelser på Cáceres

Foruden romertiden, der også er flere andre époques som har haft en stærk indflydelse på Cáceres. En af disse époques var baseret på de kampe mellem kristne og maurerne, som gav byen med en unik blanding af arkitektoniske stilarter og konstruktioner. Den tid, hvor byen blev hovedsagelig bebos af muslimer har sat sit præg såvel og flere konstruktioner samt omkring 30 tårne fra denne periode kan stadig observeret hele Cáceres.

Cáceres bymur
Cáceres bymur

I løbet af året 29 f.Kr. en romersk mur blev bygget i dette spot, hvoraf nogle stadig kan ses til den dato, der er en af de største attraktioner på ikke kun byen, men hele regionen såvel. Efter opførelsen af denne mur, byen blev et fort, som derefter modtage forskellige tilføjelser, som de forskellige erobrere, der levede i den.

Inden for XV og XVI århundreder byen Cáceres modtaget flere nybygninger, som igen ville ændre sin generelle udseende. Selv om der var en vigtig værdi af nybygninger, blandt disse konstruktioner kan vi bemærkning, pr eksempel mange sten huse. I mange tilfælde er disse sten huse blev bygget i udskiftning af antikke paladser, der viser et andet udseende på trods af, at de fleste af de gange de vil følge samme lineaments end paladser.

Kort over Cáceres i Spanien