Toledo – Omkranset af floden Tajo

Byen Toledo, i nærheden af Madrid, plejede at være hovedstaden i Spanien i middelalderen og stadig i dag er blandt de største og vigtigste pletter i landet. Denne by er placeret på omkring 45 miles mod syd for Madrid, omkranset af floden Tajo og er et af de steder, der tilbyder nogle af de smukkeste seværdigheder i regionen.

Toledo i Spanien
Toledo

Hjem for El Greco

Toledo er almindeligt kendt som følge af, at det var, hvor El Greco boede og hvor han skabt en stor mængde af hans kunst arbejde stykker. Denne måde, denne by har været hjemby for en af de største kunstnere fra det XVI århundrede, og dette kan let bemærket gennem den måde, som mange af de bygninger og kirker fra denne époque vise nogle kunstværker eller dekorationsgenstande skabt ved ham, såsom pr eksempel hans brik kaldes Nedgravning af optællingen af Orgaz, udstillet i Church of St. Tome.

Byens imponerende arkitektur

Ud over sine vigtige forbindelse med kunst, Toledo viser også stærke bånd med arkitektur og andre relaterede fagområder. Denne by har en stor mængde interessante konstruktioner fra flere århundreder siden, viser stilarter som for eksempel arabisk, gotisk, og fra renæssancen blandt flere andre.

Catedral de Toledo - Spanien
Catedral de Toledo

Katedralen i Toledo

Der er mange interessante ting og vinkler at se, mens besøger Toledo. En af de vigtigste pletter turister bør sørge gæsteforskeres er Catedral de Toledo, en katedral bygget i XIII århundrede i en meget ren og typiske gotiske stil. Denne katedral er et spot, som næsten hver turist ville finde interessante, specielt de turister, som nyder godt af arkitektur, historie og kunst.

Museo de Bomberos de Toledo

Ud over sin antikke og historiske bygninger, Toledo tilbyder også en bred vifte af andre bygninger og spots at besøge. Blandt disse spots, der er pr eksempel Museo de Bomberos de Toledo eller Toledo’s brandmænd Museum, hvor besøgende kan observere flere interessante objekter og lære om historie Toledo’s brandmænd. Der også er flere andre steder, og det er meget anbefalelsesværdigt for turister at bede om oplysninger om, hvor de skal henvende sig på den lokale turisme informationscenter.

Kort over Toledo i Spanien