San Lorenzo de El Escorial

San Lorenzo de El Escorial er et af de mest imponerende bygninger i Europa og en af de mest besøgte i Spanien. Denne bygning er beliggende i retning af den nordlige side af Madrid, på omkring 45 kilometer fra hovedstaden og består af tre hovedområder, et kloster, et bibliotek og et palads, der er bygget sammen i en fæstning af mere end 30.000 kvadratmeter.

San Lorenzo de El Escorial - Spanien
San Lorenzo de El Escorial

En hyldest til San Lorenzo

Som navnet viser, denne bygning blev bygget som en hyldest til San Lorenzo, der besejrede den franske efter en kamp i 1557. Denne måde, San Lorenzo de El Escorial blev bygget i løbet af de sidste årtier i det XVI århundrede ved kendelser af kong Felipe II, som ønskede det for at vise styrke og uden at kigge for meget lækre.

San Lorenzo de El Escorial er et så stort byggeri, at det har omkring 1.200 vinduer, 2.673 døre, 9 tårne, 16 patioer, og 86 forskellige sæt af trapper. Denne bygning også indeholder en stor mængde af forskellige kunstværker stykker og dekorationsgenstande sådanne annoncer, for eksempel, 73 statuer, 1600 malerier, og 88 springvand blandt andre.

Et vigtigt mausoleum

San Lorenzo de El Escorial har også været det vigtigste mausoleum i den spanske monarker i århundreder, i et område af bygning kaldet Panteón de los Reyes. Den Panteón de los Reyes, under Kloster, er en af de mest besøgte steder i denne konstruktion, og vil gøre det muligt for turister at observere marmor vægge og luksuriøse æsker, skrin af flere forskellige spanske konger og deres familier.

Uden tvivl, San Lorenzo de El Escorial er et spot, som turister bør ikke gå glip af, mens der i denne region i Spanien. Dem, der besøger Madrid kan nemt nå dette stedet med tog eller bus på flere forskellige tidspunkter af dagen, og det er et ideelt stop for dem, der er på vej fra Madrid til Segovia eller Avila, da det ville være på deres måde. San Lorenzo de El Escorial tilbyder også guidede ture til dem, der måtte ønske at få mere at vide om hver spot de overholder såvel som om nogle interessante oplysninger om tidligere i denne bygning, som er meget interessante og attraktive som godt.