Chinchon

Chinchón, som ligger i nærheden af Madrid, er en meget mærkelig og charmerende by værd at blive besøgt af de turister, der befinder sig i regionen. Denne by viser et blik fuld af grupper af antikke små huse i forskellige lyse farver, der tilsammen giver en meget ejendommelig og maleriske landskab.

Chinchon i Spanien
Chinchon

Slottet i Chinchón

Byen Chinchón har antikke konstruktioner, som stammer fra flere århundreder siden, og viser stadig sit oprindelige karakteristika som den dag, de blev bygget. Et af de mest interessante antikke konstruktioner denne by tilbyder, på trods af det faktum, er det meste ødelagt til dato, er et slot beliggende i retning af den sydlige side af byen, og som stammer fra XIV århundrede og som er blevet ødelagt to gange i de sidste syv århundreder.

Det middelalderlige kvadrat

Et andet interessant stedet turister kan mødes og samtidig være i Chinchón er byens middelalderlige kvadrat. Denne middelalderlige kvadrat er et af de mest ejendommelige dem i hele landet og viser en meget interessant og enestående søjleindgang som er en af de vigtigste attraktioner i regionen.

Plaza Mayor i Chinchon - Spanien
Plaza Mayor

Plaza Mayor

Den vigtigste plads i Chinchón, kendt som Plaza Mayor, er andre stedet turister kan ikke gå glip af, mens der i byen. Det oprindelige formål med denne firkantede skulle en Esplanade foregående slottet’s indgangen. I dag er det centrale sted i byen og en af de mest traditionelle og, fuld af historie og er stærkt knyttet til byens fortid.

Under det XVI århundrede, en tyrefægtning fandt sted i Main Square af Chinchón og fødte en af de vigtigste og mest antikke traditioner for byen. På denne måde har der været tyrefaegtning i dette kvadrat i århundreder og stadig til dato turister kunne hjælpe til en, hvis de kommer på det rigtige tidspunkt af året.

Chinchón er også kendt som en by, som tilbyder et bredt udvalg af kunst og underholdning aktiviteter. Denne by er blevet berømt ved sine koncerter og forskellige teatre i århundreder, og til dato, er det stadig karakteriseret ved at tilbyde en bred vifte af muligheder fra at vælge mellem.

Kort over Chinchon i Spanien