Almeria

Almeria er både en provins og en by i Spanien klemt mellem Granada og Murcia. På den indre side kan du finde Little Hollywood og Yucca City nær Tabernas, begge talrige spaghetti westerns gerne Fistful af dollars.

Almeria i Spanien
Almeria

Et produktivt landbrugsområde

Selv om den indre del af Almeria er varmt og tørt, flere af den er varm og våd nok til at gøre Almeria blandt de mest produktive landbrugsområder i Europa. Og det vigtigste og mest produktive solenergi anlæg i Europa er også placeret i nærheden. Med 3100 timer årligt, Almeria kan sunniest sted i Europa.

Den gang ukendt strande vokser ind i Europas mest populære, men du bør ikke forsømme den termiske farvande Alhama de Almeria og Sierra Alhamilla; de har været brugt som bade da romerne holdt svaje her.

Barrio de la Chanca

Byen Almeria er grundlaget for et bjerg kronet med Alcazaba, en gammel maurisk borg indeholder tre walled kapslinger. I Alcazaba, vil du finde resterne af en moske, at den katolske konger af Spanien senere omdannet til et kapel. Og fra denne høje udsigtspunkt, har du en pragtfuld betragtning af hulen kvartal, Barrio de la Chanca, hvor unikke hule huse er stadig beboet af borgerne i Almeria. Byen blev terroriseres i 1500-tallet af tyrkiske og nordafrikanske pirater gerne Barbarosa, og selv de gamle domkirke fra denne tid bruges til at blive beriget med kanoner.

Almeria også attraktioner som museer og nogle meget unikke retter specifikt til regionen.

Seværdigheder i Almeria

Den storslåede Alcazaba, dominerer bakketop over byen, har nogle af de bedste synspunkter i Andalusien, og blev bygget til at holde 20.000 mænd. Det er omkring en kilometer af vægge omslutter 18 acres. Det område, der går tilbage længst dag, er en formel haven. I anden del, en hermitage bygget af katolske konger efter maurerne blev forkastet og en rekonstrueret mauriske hus kan besøges, samt ruinerne af en moské, badekar, og aljibes eller vand-lagerenhed. Det tredje område var organiseret omkring en parade jorden, og tårnene finder du knyttet til det råd til en perfekt baggrund af Almeria’s harbor.

Alcazaba i Spanien
Alcazaba

Være sikker på at hente en vejledning, når du går gennem porten. Indgangen er gratis for alle, i besiddelse af et EU-pas. Det er ikke åben på mandage, eller om julegaver eller New Years Day.

Katedralen i Almeria

Du bør også besøge katedralen i Almeria, der blev indledt i 1524, når den gamle katedral blev ødelagt af 1522 jordskælvet. Arkitektur er en blanding af gotiske og renæssance, og det ser næsten som en fæstning, dels på grund af at skulle forsvare mod pirat razziaer. Indeni finder du et traditionelle Gothic ribbede loftet, og marmor i sin barokke og neoklassisk trim er brydes lokalt.

Almeria katedralen - Spanien
Almeria katedralen

Du vil også finde Sala de Prehistoria med udstillingsgenstande fra Los Millares site, og Sala de Historia Antiqua, med romerske og Iberiske samlinger.

Hvor man kan bo i Almeria?

Den Hostal-Residencia Americana er enkel og ren, og ganske rimelig pris. Hvis du foretrækker at opholde sig et sted mere historisk Prøv Hostal Universal, med fælles badeværelser i nogle af værelserne, men bygget i en lille palæ, der er indrettet smukt. Hotel Torreluz III er en mere opskalere sted at bo, og er beliggende i hjertet af Almeria.

Spisesteder i Almeria

Gurullos (en pasta ragout), trigon (a svinekød, hvede, bønner, og krydderurter ragout), gachas (venusmusling ragout med varme krydderier), og escabeche e sardiner (sardiner i varme sauce) er specialiteter fra Almeria. Du kan finde grøntsager her for at blive næsten altid de friskeste; Almeria er en landbrugs-center.

De fleste restauranter her er fremragende. For a wide selection, look around the Puerta de Purchena part of the Paseo de Almeria. For et stort udvalg, kig omkring Puerta de Purchena del af Paseo de Almeria.

Kort over Almeria i Spanien