Granada

Granada er meget attraktiv destination, som ligger i den spanske region Andalusien, af Sierra Nevada bjergene. Denne by, bygget på omkring 740 meter over havets overflade, er fuld af tiltalende pletter og unikke konstruktioner langs med interessante traditioner og en meget ejendommelig befolkning.

Solnedgang over Granada i Spanien
Solnedgang over Granada

Byen Granada viser en varieret befolkning bestående af ikke kun spansk, men også folk fra flere andre kilder, på en sådan måde, at mangfoldighed er blevet en af sine vigtigste kendetegn. Denne måde, samtidig med at besøge denne by turister kunne møde folk og traditioner fra Spanien samt fra flere andre oprindelser og nyder ikke kun retter traditionelt fra Spanien, men også fra andre lande.

Alhambra

En af de største attraktioner i hele regionen Andalusien ligger i denne by: Alhambra. Alhambra er et palads, som i hele sin historie har haft grænser med de kristne, muslimer og jøder på en sådan måde, at personer fra en række forskellige religioner og fra hele verden tilgang til Granada tiltrækkes af denne konstruktion.

Alhambra paladset i Granada
Alhambra paladset i Granada

El Carmen de los Mártires er et andet interessant stedet turister kan mødes og samtidig være i Granada. Denne bygning, beliggende nær Alhambra, viser en meget interessant arkitektonisk struktur samt en meget tiltrække haven. Tæt ved er der Iglesia de Santa Ana eller Santa Ana Kirke, en anden attraktiv bygning bygget i XVI århundrede i en typisk Mudejar Style.

El Corral del Carbon

El Corral del Carbon er en anden stedet turister bør forsøge at besøge i Granada. El Corral del Carbon blev bygget i det XVI århundrede med det formål at være et depositum, men senere tilpasset i en biograf. Ud over dette, turister skal besøge Iglesia de Santo Domingo eller Santo Domingo-kirken, bygget i retning af begyndelsen af XVI århundrede.

Santo Domingo kirken
Santo Domingo kirken

Sacromonte Abbey

Den Sacromonte Abbey er en anden interessant bygning beliggende i byen Granada. Denne bygning blev bygget i retning af XVII århundrede og er meget interessant på grund af dets design samt til sin historie. Også, selv om det er på dette område, turister bør forsøge at besøge Bermejas Towers, konstruktioner denne dato, fra VIII århundrede, og som er placeret på Alhambra’s mure.

Kort over Granada i Spanien