Tui – Kendt for sin smukke katedral

Tui er en lille charmerende by beliggende i det sydvestlige område i Galicien, i provinsen Pontevedra. Nogle af de første historiske fakta i denne by kan findes i retning af Visigoth periode, hvor den blev kaldt Tude og var en del af Kongeriget Gallaecia.

Tui i Galicien - Spanien
Tui

Rio Mino

Grænsen for byen Tui kan findes i nærheden af Rio Mino eller Miño-flodens afvandingsområde, forsyne det med en meget interessant og charmerende miljø. Byen Tui, også stavet Tuy, er en af de mest tiltalende pletter i regionen Galicien, selv om det også er ofte overset, men er uden tvivl et meget attraktivt sted at besøge mens det er på dette område i det land .

Katedralen i Tui - Galicien i Spanien
Katedralen i Tui

Katedralen i Tui

Et af de mest interessante spots besøgende kan mødes i Tui er dets Cathedral. Katedralen i Tui er en meget imponerende antikke konstruktion, der kan findes beliggende mod byens Hill. Denne Katedralen blev bygget i det 12. århundrede, efter nogle lignende stil retningslinjer fra katedralen i Santiago de Compostela, på en sådan måde, at det viser en interessant romanske struktur blandet med nogle gotiske elementer.

Ved at besøge katedralen af TUI, turisterne kan nyde ikke blot sin udvendig, men nogle elementer og genstande udstillet i sin indvendige såvel. Katedralen i Tui udstiller en række af antikke religiøse genstande, samt flere kunstværker stykker og andre kunstgenstande forbundne elementer fra forskellige historiske perioder.

San Bartolomeo de Rebordanes kirken

Der er flere andre interessante konstruktioner og spots spredning inden Tui. En af disse konstruktioner er kirken San Bartolomeo de Rebordanes. Denne kirke er den mest antikke religiøse byggeri i TUI, og derfor indeholder mange interessante strukturelle elementer og karakteristika såvel som en ejendommelig generelle udseende.

San Telmo kapellet i Tui - Galicien i Spanien
San Telmo kapellet

San Telmo kapellet

Andre interessante sted turister kan besøge og samtidig være i Tui er San Telmo kapellet. Dette kapel blev designet og bygget af flosse Mateo i det 18. århundrede. Nær dette kapel, turister kan også besøge Diocesan Museum, en interessant konstruktion, der udviser en række unikke genstande i sin interiør såsom kunstværker stykker og elementer i forbindelse med byens fortid.

Kort over Tui i Spanien