Pontevedra

Byen Ponevedra er beliggende inden for regionen Galicien, mod nord vestlige område af Spanien. Denne by er hovedstaden i provinsen Pontevedra, en meget smuk og interessant område, som turister bør forsøge at besøge mens det er i denne region af landet.

Pontevedra i Galicien - Spanien
Pontevedra

Pontevedras økonomi

En vigtig del af økonomien i byen Pontevedra er baseret på aktiviteten af fiskeri og handel i dette og andre produkter lettes ved sin port. Denne måde, er dette stedet tæller på antikke tradition baseret på fiskeri og den aktivitet, som udbydes af kysten linjer.

En af de vigtigste seværdigheder turister kan mødes i byen Pontevedra er det gamle kvarter. The Old Quarter af Pontevedra er en meget mærkelig og charmerende sted, hvor besøgende kan iagttage smukke pladser, maleriske gader og huse samt et meget interessant vigtigste museet, Provincial Museum of Pontevedra.

Museet

Provinsrådet Museum of Pontevedra er ikke kun blandt de vigtigste seværdigheder i denne by, men i hele regionen Galicien også. Dette museum udstiller en vigtig værdi af europæiske malerier skabt mellem den 16. og den º 8. århundreder samt en række andre genstande såsom pr eksempel middelalderlige kunst stykker.

Santa María la Mayor kirken

Santa María la Mayor kirken, en af de mest interessante kirker i Galicien er placeret i denne by. Denne interessante kirke klare gotisk stil blev bygget af Pontevedra’s sejlere og er uden tvivl en af de store attraktioner i byen, og anses for at være blandt de mest traditionelle og ikoniske konstruktioner i det.

Santa María la Mayor kirken - Galicien i Spanien
Santa María la Mayor kirken

Andre seværdigheder i Pontevedra

Der er andre byer spredt over hele provinsen Pontevedra, såsom pr eksempel O Grove, Illa de A Toxa og Bajona. Byen O Grove er almindeligt kendt på grund af havet fødevare, virksomheden tilbyder. Illa de A Toxa tilbyder lægemidler farvande behandlingsformål egenskaber, der tiltrækker folk fra hele verden. Bajona har en meget interessant fæstning, kaldet Fort af Montreal, samt adskillige andre attraktioner såsom pr eksempel festivalen af ankomst som finder sted hver den 1 marts genskabe renæssancen.

Kort over Pontevedra i Spanien