Den antikke by Segovia

Segovia, som ligger i nærheden af Madrid, er en antik by, meget rig på fortid og traditioner og fuld af interessante historiske spots og forbløffende konstruktioner. Segovia er et af de mest interessante spots i regionen til at dem, der nyder godt af at lære om kultur, traditioner og historie samtidig med at besøge en by. Denne by er ikke blot en af de mest berømte og interessante i Spanien, men også i hele Europa.

Segovia i Spanien
Segovia

Erobret af romerne

Efter sin Celtic periode, Segovia var beboet af romerne, der erobrede og regerede byen til en vigtig periode. Denne måde, er det ikke svært at forestille sig den store mængde af interessante begivenheder og scener denne by har oplevet og levet og historierne sine bygninger kan fortælle.

Akvædukt i Toledo - Spanien
Akvædukt i Toledo

Segovias akvaedukt

Et af de mest interessante og karakteristiske elementer i Segovia er dens akvaedukt. Den akvaedukt i Segovia blev bygget for mere end 2000 år siden af romerne, og til den dato, hvor det stadig opretholder dets struktur i perfekt forhold og er blevet i stand til at levere drikkevand til byen i århundreder på trods af den store mængde af naturlige forhindringer det har boet, såsom jordskælv eller orkaner.

Den akvaedukt i Segovia er et af de mest imponerende stykker af manipulation af ikke kun Spanien, men hele verden. Denne akvaedukt er ikke kun fantastiske på grund af den måde, som det har været i stand til at fungere ordentligt gennem tusinder af år, men også det faktum, at det er blevet fremstillet på en sådan måde, at dens sten blokke er forenet af perfekt balance i stedet for konkrete eller andre lignende element.

Mange romerske kirker

Segovia er også world wide berømte skyldes, at det er en af de byer, der har mere romerske kirker i Europa. Ud over disse kirker, denne by har også en stor mængde af andre konstruktioner, der stammer fra flere forskellige époques og viser en række forskellige arkitektoniske stilarter på en sådan måde, at enhver turist, der nyder arkitektur bør ikke gå glip af at besøge dette sted og samtidig være i Spanien.

Kort over Segovia i Spanien