Prado to Sol i Madrid

De Prado til Sol er et af de vigtigste regioner i Madrid, som indeholder nogle interessante bygninger og mindesmærker, blandt andre elementer. Dette stedet og dets omgivelser har mange interessante seværdigheder at tilbyde, og en bred vifte af underholdning relaterede aktiviteter til rådighed for turister for at nyde.

Antikke bygningsværker

Nogle af de bygninger og monumenter beliggende inden for området i Prado til Sol er meget antikke og dato fra mange århundreder siden, er dette et af deres mest attraktive funktioner. Dem, der nyder godt af arkitektur, kunst, historie blandt andre discipliner ville være i stand til at finde interessante steder at besøge i dette område af Madrid. Der er flere restauranter, cafeer, barer, butikker og biografer fordelt på hele dette område og dets omgivelser på en sådan måde, at turister vil være i stand til at have en god tid, uanset hvad deres præferencer.

Puerta del Sol

Et af de mest interessante spots turister kan mødes inden for de Prado til Sol er Puerta del Sol og dets vigtigste bygning. Den største af de bygninger beliggende ved Puerta del Sol er der, hvor Indenrigsministeriet funktioner, selv om de oprindeligt var der, hvor den centrale Postkontor blev oprettet. Denne bygning viser en meget tiltalende stil, med flere interessante dekorationsgenstande og funktioner som dem, der nyder arkitektur ville være glad for iagttage.

Paseo del Prado

Andre interessante stedet besøgende kan mødes og samtidig være i området omkring den Prado til Sol er Paseo del Prado. Der er flere interessante ting at iagttage i Paseo del Prado, såsom for eksempel nogle af de smukkeste springvand i regionen. To berømte springvand, der er kendt som Neptune og Four Seasons, er placeret i nærheden af dette område.

Prado museet - Madrid i Spanien
Prado museet

Prado Museum og det kongelige palads

Nærheden af det område, som Prado at Sol der også er nogle af de vigtigste konstruktioner i Madrid, som f.eks kongelige palads eller Prado Museum. Slottet er en meget imponerende bygning, der viser en meget klar neoklassisk stil, der kombinerer en række funktioner i italiensk stil i sin facade med nogle andre, typisk fra en fransk stil i sit indre. De Prado Museum er meget interessant på grund af de elementer og genstande udstillet i det såvel som til sin arkitektoniske struktur.