Tarifa

Tarifa har længe været kendt som et kulturelt-blandet by, gennem alle sine inkarnationer: grænse fæstning, der fisker landsby, trendy turistby. Alle de folk, der har bosat sig i eller nær Tarifa har forladt et mærke fra den gamle romerske soldater til mauriske bosættere, jødiske købmænd og Celto-ibererne. Den maurisk stil af arkitektur er den mest udbredte her, men alt andet sammenstikninger i disse vægge til at skabe et enestående smukt sted at ferie. Du kan finde Virgin kystlinje, fine hoteller, og tonsvis af vandsport at engagere dine interesser.

Tarifa i Spanien
Tarifa

Sport i Tarifa

Tarifa er et perfekt sted for surfere og strand kærester, og har perfekte windsurfing farvande og vind. Mere stillesiddende beachgoers kan lounge på det varme sand og nyde en fantastisk udsigt i Rif-bjergene, der er synlige over Middelhavet fra Afrika. Virgin strande og vilde kystlinje tilbyder plads til birdwatchers og vandrere, rock-klatring og surfing. Dykning og Ridning er også tilgængelig for dem, der er interesserede, og verdensklasse golfbaner bugne i regionen.

Windsurfing i Tarifa
Windsurfing i Tarifa

Tarifa’s livshistorie

Mange dele af Tarifa har ikke ændret sig i hundreder af år. Lokale fishermenb stil bruge Almadraba cirkling fangstmetode, over syv hundrede år gamle, og de snævre stræder brolagt med brostenene stretch gennem vægge cascaded overtaget af jasmin. Smedejern rejas dekorere hjem foring gaden, og castellated væggene i den gamle by er tæt vævet med hjem. Den ottende århundrede byen gate i Jerez er blevet genoprettet, og kirken San Mateo og bygninger i Calle de los Azogues dateres tilbage til den sekstende og syttende århundrede.

 San Mateo kirken i Tarifa
San Mateo kirken

Du kan besøge den arabiske borg af Guzman den Bueno, bygget i 960 AD sandsynligvis på ruinms af en gammel romersk fort. To høje tårne i øst afsnittet gang beskyttede indgangen til Tarifa. Og på Calle de la Fuente kan du finde en historisk og enestående springvand. La Alameda er en andalusiske banede haven dekoreret med blomster og gamle landsbyboere fyldt med historier.

Guzman El Bueno borgen i Tarifa
Guzman El Bueno borgen

Det moderne Tarifa

Tapas barer bugne, især til den østlige del af Alameda. Om Batalla del Salado, nord for byen, surf butikker og trendy tøj butikker linje gaderne. Vindmøller på bakkerne generere enorme mængder af energi, og de er helt sikkert noget at få et billede af.

De mest moderne dele af Tarifa, selv om, er strandene. For families, try the Playa Chica. For familier, prøv Playa Chica. Hvis du foretrækker Rocky strande, check out La Caleta, en stille strand ofte glip af turister. De store Playa de los Lanser strækker ti kilometer ned kysten, og giver perfekt surf og vind for glente surfing. I nærheden af orkanen Hotel finder du Playa de Valdevaqueros.

Playa Chica i Tarifa
Playa Chica

Du kan også tage den regulære daglige færge over til Tanger; besøge Souk for en dag, eller udforske den unikke karakter af Tanger.

Natteliv i Tarifa er meget underholdende faktisk. Du kan finde diskoteker i hele den gamle by og strand, og La Casa Amarilla funktioner flamenco musik. Continental har levende musik, og der er snesevis af andre musik og andre stænger.

Hvor man kan bo i Tarifa?

Du kan opholde sig i en række hoteller beliggende i byen eller dens forstæder, og du har også mulighed for camping i flere områder langs stranden. Hotel Punta Sur er perfekt for familier, og meget praktisk til stranden. The Hurricane Hotellet har subtropiske haver at åbne til strandene i Playa de Valdevaqueros og udmærkede synspunkter Marokko. Dette hotel er venlige, og dets restaurant serverer enkle retter med de bedste og friskeste ingredienser, de kan finde.

For nogle historie, overveje Cortijo La Hoya, over hundrede år gamle, eller Casa Silos, et middelalderligt Townhouse inden den gamle bymur.

For honeymooners eller dem, der foretrækker stil og klasse, de over-14 hotellet El Aguilón kan ideal. Sin swimmingpool, sat i en orange grove, er dejlige, og bygningen i sig selv er en gammel andalusiske Cortijo.

Kort over Tarifa i Spanien