Spanske katedraler og kirker

Spanske katedraler og kirker kan være en af de bedste måder at møde nogle typiske arkitektoniske spanske stilarter. Der er et stort beløb og forskellige katedraler og kirker spredning inden for dette land, og de turister, der ønsker at lære mere om de typiske arkitektoniske stilarter fra forskellige époques bør ikke gå glip møde dem.

Katedral i Sevilla - Spanien
Katedral i Sevilla

Katedraler og kirker i Sevilla

Sevilla, for eksempel har flere forskellige kirker og katedraler i forskellige stilarter og optrædener. Blandt disse kirker og katedraler der er nogle, der kunne vise en typisk gotisk stil, andre som kan vise en typisk renæssance stil, og andre rent barok stil. Et af de mest interessante kirker i Sevilla er den Iglesia de San Marcos eller San Marcos kirke. Denne kirke blev bygget i XIV århundrede og viser nogle typiske elementer fra gotisk stil samt en barok portal.

Iglesia de San Marcos i Sevilla - Spanien
Iglesia de San Marcos i Sevilla

San Pedro kirken

San Pedro kirken er en anden en af de mest interessante religiøse konstruktioner turister kan mødes og samtidig være i Sevilla. Denne kirke viser mange strukturelle og arkitektoniske elementer typisk fra gotisk stil. Denne konstruktion tilbyder også flere interessante særpræg og unikke dekorationsgenstande, der ikke kunne finde på noget andet sted.

San Pedro kirken i Sevilla - Spanien
San Pedro kirken i Sevilla

Santa Catalina kirken

Den Iglesia de Santa Catalina eller Santa Catalina’s Church er en anden interessant religiøse byggeri i Sevilla. Denne kirke blev bygget i XIV århundrede og viser mange karakteristika typisk fra époque, hvor den blev bygget. Den Iglesia de San Pedro eller Church of San Pedro, er en anden konstruktion fra XIV århundrede beliggende i Sevilla, som turister kan mødes. Besøgende bør også besøge Convento Santa Ana, bygget i XV århundrede, er stadig hjemsted for en gruppe af nonner og viser en meget interessant arkitektonisk stil.

Kirker og kateraler på Menorca

Den spanske region Menorca har også flere interessante kirker og katedraler til at mødes. En af de vigtigste kirker turister kan besøge samtidig med at det er på dette område er det Saint Francesco kirken. Denne kirke viser en enestående barok facade kombineret med nogle typiske gotiske elementer ligger inden for indretning af bygningen. De Ciutadella Cathedral er en af de mest ejendommelige religiøse bygninger i dette område. Denne Katedralen blev bygget i det XIII århundrede, og selv om det var stærkt beskadiget af en brand i det XVI århundrede, er det stadig indeholder mange af sine oprindelige funktioner.