Spansk vin

Selv om spanske vine har altid haft et stort ry, inden for de sidste årtier har været skalering holdninger og få steder blandt de bedste vine i hele verden. Spanien er ikke kun få steder, blandt de bedste vine i verden, men også, som tiden går, som det er at producere dem i en bredere variation og mangfoldighed.

Spansk vin i store karafler

Vin fra Argonien

Den spanske region Aragonien, for eksempel producerer fantastiske røde vine, som bliver mere og mere anerkendt i hele verden. Også, regionen Navarra producerer store cavas eller champagne og regionen Galicien tilbyder nogle fremragende hvide vine, som ofte er nødvendig på mange forskellige steder i verden.

Vinmarker i Galicien - Spanien
Vinmarker i Galicien

Vin fra Jerez

Regionen Jerez er, hvor nogle af de bedste og mest unikke typer druer Spanien vokse. Den drue kaldet Palomino vokser i denne region, og er grundlaget for produktionen af Spaniens fine vine. Også i Jerez vokser den drue kendt som Pedro Ximénez drue, som er grundlaget for produktionen af nogle af de bedste søde vine i dette land.

Sød vin fra Jerez i Spanien

Parellada og Macabeo

Den drue typer Parellada og Macabeo, hvorfra cava spansk vin er produceret, er vokset i flere forskellige vinkler i landet, og giver mulighed for at produktionen af nogle fremragende vine. Den Parellada druer giver sine vine med en meget elegant og fin farve, samt med en subtil aroma og en unik smag. Druemost af Macabeo er grundlaget for en meget delikat vin.

Vindrueklaser

Vin fra Galicien

Nogle af de mest unikke og særegne vine i Spanien er produceret i regionen Galicien. Den drue typer Lado og Albariño dyrkes i regionen Galicien og er grundlaget for nogle unikke vine. De Albariño drue er meget koncentreret skyldes, at det ikke har meget juice, og derfor er vin fra er meget ejendommelig og stærk. Den Lado, ikke er meget almindeligt at finde eller let at vokse, men vinen er fremstillet af det er blandt de bedste i dette land, som omdanner denne drue skriver i en meget ønsket og plejes en.