Menorca

Menorca, en af de Baleariske Øer i Spanien, er en meget attraktiv destination, som byder på mange interessante og sjove aktiviteter samt en række enestående steder og vinkler til at opfylde. Denne ø er også kendt for at være blandt de mindre uændret og påvirket dem ved den menneskelige hånd med i gruppen, en faktor, der giver den en meget speciel charme meget svært at finde gentages.

Mitjaneta stranden på Menorca - Spanien
Mitjaneta stranden

Det område i Menorca er på omkring 52 kilometer lang og 15 kilometer bred. Dette område indeholder en række forskellige områder og landskaber, såsom skove, grønne arealer, smukke strande og en række andre havrelaterede spots som tillader besøgende at være sikker på at nyde og have en god tid, uanset hvad deres præferencer.

Mahon på Menorca - Spanien
Mahon

Hovedstaden Mahon

Hovedstaden byen Menorca er Mahon. Mahon har mange restauranter, caféer og barer, hvor turister kan nyde et lokalt måltid eller få en drink, mens afslappende og møde folk fra øen, som ville sikkert være villig til at dele nogle oplysninger og tips om denne destination, og om hvilke steder at besøge blandt andet ting. Denne øen og dens folk er meget venlige og turister vil sikkert have en god tid, samtidig med at besøge det.

Gade i Mahon på Menorca - Spanien
Gade i Mahon

Mahon viser en bred mængde af huse i georgiske stil. Disse huse, hvor der er bygget under det britiske besættelse, og derfor er en del af byens fortid og historie. Ud over disse huse, Mohan har også mange andre interessante konstruktioner, og det er anbefalelsesværdigt, at turister tilgang en turistinformation center med henblik på at lære, som de er, og hvordan de skal gå til dem.

Ciutadella på Menorca - Spanien
Ciutadella

Oplev Ciutadella

En anden interessant by i Menorca er Ciutadella. Ciutadella, som ligger over for den vestlige del af øen, har en meget attraktiv havn, der giver denne plet med en meget ejendommelig miljøet. Dette område har flere barok og gotisk konstruktioner som turister, som tilgang til denne by ikke bør gå glip af. Et andet sted i nærheden af Ciutadella er Naveta dels Tudons. Den Naveta dels Tudons har en enestående katedral, som er meget interessant på grund af sin særlige struktur såvel som til den forhistoriske genstande udstillet i sit indre.

Kort over Menorca i Spanien