Seville

Sevilla, eller Sevilla i Spanien, ligger på bredden af floden Guadalquivir, inden regionen Andalusien, i retning af det sydlige område af landet. Denne by er anerkendt som en af de mest berømte og interessante for ikke kun Spanien, men i hele Europa.

Sevilla i Spanien

Feria de Abril

En af de bedste tidspunkter af året turister kan vælge for at besøge Sevilla er i april, hvor de kunne nyde Feria de Abril. De Feria de Abril de Sevilla består på en uge lange part, hvor at spise, drikke og dans er de vigtigste aktiviteter. Foruden været i stand til at nyde nogle fantastiske fødevarer, drikkevarer og musik, turister, som tilgang i byen i løbet af denne époque kunne også observere nogle parader og lære om de traditioner for byen.

Feria de Abril i Sevilla, Spanien

Den hellige uge – Semana Santa

Et andet godt tidspunkt turister kunne vælge for at besøge Sevilla er i den hellige uge, efter Feria de Abril. Under den Hellige uge eller Semana Santa, turister kunne overholde nogle religiøse og symbolske processioner. På denne måde i løbet af denne tid af året, fra april til marts, Sevilla modtager et stort beløb for de besøgende, og det kan anbefales at sørge for at tælle på et værelse eller et sted hvor man kan bo, før der ankommer.

Katedralen i Sevilla - Spanien

Sevilla tilbyder en stor mængde interessante spots til at besøge året rundt. En af denne spots, der er beliggende på den gamle by, er det Catedral de Sevilla eller Katedralen i Sevilla, en antik bygning meget interessant fra ikke kun en arkitektonisk synspunkt, men fra et historiske og kunstneriske en så godt.

Oplev Alcazar paladset

Et andet godt sted turister bør sørge for at besøge og samtidig være i Sevilla er den Mudejar Royal Palace, også kaldet Alcazar. Dette palads har nogle af de smukkeste haver besøgende kunne mødes i hele regionen. Et andet sted turister bør forsøge at besøge er Casa de Pilatos, et hus med store dimensioner indbygget i XVI århundrede, og som kombinerer forskellige stilarter, hovedsagelig gotisk og renæssance, i en enestående måde.

Alcazar paladset - Sevilla i Spanien

Den smukke Triana bro

Den Puente de Triana eller Triana Bridge er et andet sted, som turister bør ikke gå glip af og samtidig være i Sevilla. Denne bro ligger over Guadalquivir-floden og er meget interessant på grund af sin konstruktion samt til, hvor det fører nærheden af Triana, der er en meget charmerende område, fuld af smalle gader og antikke huse.

Triana Broen

Kort over Seville i Spanien