Ronda – Historie, arkitektur og skøn natur

Ronda er en meget mærkelig by beliggende på en stor kæde af klipper. Dette stedet kan besøges samtidig med at det er i den spanske region Andalusien, i provinsen Málaga, og den er meget interessant på grund af sin historie såvel som den måde, dens konstruktion kombinerer arkitektur med naturen på grund af en særlig geografisk beliggenhed.

Ronda i Spanien
Ronda i Malaga

750 meter over havets overflade

Byen Ronda blev bygget på en klippe område beliggende på omkring 750 meter over havets overflade og er divideret med Guadalevin floden, som løber gennem midten af byen. Denne måde, denne by viser en meget særegne og unikke udseende og struktur, som er den største attraktion, den kan tilbyde, selv om det har flere andre interessante egenskaber til at dele med sine besøgende.

Guadalevin floden i Ronda i Spanien
Guadalevin floden

Ny og gammel bydel

Det nordlige område af byen er kendt som moderne Ronda, et område bygget under XVIII århundrede. Den sydlige del af byen kaldes den gamle by og er stedet, som indeholder de første konstruktioner bygget i Ronda. Disse områder, den moderne by og den gamle by, adskilt af Canyon, tilbyder meget interessante egenskaber og antikke konstruktioner fra forskellige époques.

Broerne i Ronda

Turister, der besøger byen Ronda kunne iagttage to interessante broer kaldes Puente Viejo eller Old Bridge og Puente Nuevo eller nye bro. Disse broer ikke ville kun tillade besøgende at gå fra den ene ende af byen til den anden, men også nyde en fantastisk udsigt af canyon, lokalt kaldet Tajo og omgivelserne også.

Puente Viejo broen
Puente Viejo broen

Plaza de Toros

Et af de mest interessante spots besøgende kan mødes i Ronda er Plaza de Toros. Plaza de Toros er anerkendt som den mest antikke tyrefægtning ring i hele landet, der tilbyder denne måde en unik struktur i neoklassisk stil, sammen med en stor mængde af historiske begivenheder værd at lære, mens mødet den. Denne tyrefægtning Ringen er stadig bruges, og på denne måde, turister kan ikke blot lære om sin historie, men også være tilskuere til en tyr kamp i den.

Plaza de Toros
Tyrefægterarenaen Plaza de Toros i Ronda

Ronda er også interessant på grund af, at det helt kombinerer moderne liv med sin antikke konstruktioner og historiske omgivelser. Denne måde, turister kunne finde cafeer, restauranter, butikker, og flere andre faciliteter, samtidig med at det er omgivet af antikke bygninger og strukturer, som ville give dem mulighed for til at føle sig som at have rejst tilbage til det XVIII århundrede.

Kort over Ronda i Spanien