Jerez de la Frontera – Berømt for sine dejlige vine

Jerez de la Frontera er en by, der blev berømt efter sine vine, som er unikke på grund af miljøet, hvor de er produceret. Men på trods af det faktum, at disse vine er værd, mens deres berømmelse, denne by har også en stor mængde af andre ting at tilbyde, og er et meget interessant sted at besøge.

Jerez de la Frontera
Jerez de la Frontera

Vin eller spiritus

Vinen er produceret i Jerez de la Frontera blev opkaldt efter navnet på den by, Jerez og er en meget bestemt type sød vin eller spiritus. De Jerez er fremstillet i dette område i århundreder, og dens omdelt i hele Europa og mange andre lande i århundreder.

Vinmark i Jerez de la Frontera
Vinmark i Jerez de la Frontera

Byen Jerez de la Frontera blev kaldt “de la Frontera” betydningen af den grænse, skyldes, at i løbet af en bestemt historisk begivenhed, er dette stedet blev grænsen mellem den kristne og den mauriske. Siden da har Jerez blev kaldt Jerez de la Frontera, og det er det navn, hvorefter byen er kendt i dag.

Heste i Jerez de la Frontera
Udsmykkede heste i Jerez de la Frontera

Berømt for sine heste

Jerez de la Frontera er også berømt efter sine heste, især fra de dansende heste. Jerez de la Frontera er blevet berømt med sine heste og den måde, de tog dem i århundreder. I dag, turister, der besøger byen Jerez de la Frontera i maj kunne mødes byens Horse Fair, der finder sted hvert år og tiltrækker turister fra hele verden.

De turister, som nyder møde interessante konstruktioner kunne også have en god tid, mens besøger Jerez de la Frontera skyldes, at det har en stor mængde af antikke og unikke konstruktioner. En af disse konstruktioner er Fortress som blev bygget under XI århundrede og ser næsten samme måde, end når det kun var bygget.

Kirken i Jerez de la Frontera

Et andet interessant stedet som turister bør besøge, mens der i Jerez de la Frontera er kirken. Denne kirke blev oprindeligt bygget af araberne, med det formål at blive en Mezquita eller moske. Ud over dette, turister bør også forsøge at besøge Catedral del Salvador, hvor de kunne ikke kun opfylde en meget interessant konstruktion, men også iagttage nogle unikke kunstværker stykker såsom pr eksempel den sovende Girl malet af Zurbarán.

Katedralen i Jerez de la Frontera
Katedralen i Jerez de la Frontera

Kort over Jerez de la Frontera i Spanien