Puigerda

Puigerda er en af de største byer i Pyrenæerne og en af de mest besøgte, ikke kun af turister, men med folk fra regionen som godt. Denne by, der ligger i dalen af floden Segre, giver en meget smuk natur langs med en kultur fyldt med traditioner og særpræg.

Præget af borgerkrigen

Mange af de konstruktioner af byen Puigerda blev ødelagt under borgerkrigen og igen bygget efter det. Denne måde, mens spadserer rundt turister kunne observere en lignende type og stil af konstruktioner, primært Alpine gerne, som er fremherskende i hele byen, og som skyldes, at de var bygget i samme periode efter krigen.

Indbyggerne i denne region i Spanien ofte besøg Puigerda for at rejse til et andet sted, da denne by tilbyder flere tog linjer og bused med mange forskellige destinationer i en konstant basis. Denne måde, er dette stedet kan ses som en interessant destination for at udforske såvel som en afvigelse på stedet, hvorfra der skal afgøre, hvilke næste byen for at mødes.

Festa del Estany

Et af de mest interessante øjeblikke at besøge Puigcerda er i de sidste uger af august, når Festa del Estany afholdes. De Festa del Estany consits på en sort f aktiviteter, såsom folkloristisk dans og musik, parader, koncerter og fyrværkeri blandt andre. Dette er en af de vigtigste festligheder i byen og omegnen.

Festivitat de la randen de la Sagristia

En anden god tid til at besøge Puigcerda er i september, når en anden vigtig mere festligt er afholdt i denne by. Denne mere festligt afholdt i september er kendt som Festivitat de la randen de la Sagristia og koncentrater en stor mængde af den lokale befolkning i hovedsagen kvadrat der normalt danse og synge.

Der er flere måder at opfylde Puigcerda og sin naturlige skønhed. Turister, der nyder gåture let kunne nå en bred vifte af smukke pletter, men de også regne med chance for at leje en cykel eller ride en hest, som er en meget ejendommelig og interessant mulighed. Denne by har en hest tilbage ridning klub, der lærer folk hot at ride en hest og tilbyder guidede ture for de eventyrlystne turister, der ønsker at mødes i byen på en anden måde.

Kort over Puigerda i Spanien