Palacio Real de Madrid

Den kongelige palads eller Palacio Real de Madrid er sandsynligvis det mest imponerende og interessante konstruktioner i denne by. Denne Palace er interessant på grund af mange forskellige årsager, såsom til sin forbløffende struktur og arkitektoniske elementer, dens dekorationsgenstande sine kunstværker, og dens historie, da mange vigtige begivenheder fra århundreder siden har en direkte tilknytning til dette byggeri.

Palacio Real de Madrid - Spanien
Palacio Real de Madrid

Bopæl for den kongelige familie

Palacio Real har været en af de største boliger i den kongelige familie som århundreder forbi, og i dag er det stadig skylder dem selv om de ikke bruge det som en af deres vigtigste recidens længere. I dag er denne slottet er ofte brugt af den spanske royalty for nogle særlige lejligheder, hvor det vil blive lukket for turister og besøgende.

Fortiden og historien om Palacio Real de Madrid er en af de mest attraktive egenskaber. Baggrunden for denne slottet dato fra så langt tilbage som i X-århundrede, époque, hvor den blev bygget som et fort, der blev kendt som Mayrit og var beboet af emir Cordoba. Omkring år 1036, denne bygning blev en del af den mauriske Kongeriget Toledo indtil 1085, hvor byen blev styret af Alfonso VI Castilla og Palace blev derefter ejet af castiliansk royalty.

Brændt og tabt

Under det XVI århundrede, den oprindelige konstruktioner, der blev bygget, hvor Palacio Real i dag er, blev brændt og tabt. After that, the new and actual palace was built under the orders of King Phillip V. Efter at de nye og de faktiske palads blev bygget efter ordre fra kong Phillip V. Palacio Real, som vi kender den i dag blev bygget mellem 1737 og 1756 og er designet af Juan Bautista Sachetti med Sabatini, Rodríguez og Scrimento.

Kunstværker på paladset

Når det blev bygget, den Palace blev beboet af kong Carlos III omkring år 1763, og blev anerkendt som den største palads af ikke kun Spanien, men alle Vesteuropa såvel skyldes, at den har en størrelse på mere end 135.000 m2. Dette palads er ikke kun meget imponerende på grund af sin størrelse, men på grund af sin dekorationsgenstande og kunstværker også. Nogle af de bedste kunstnere fra Europa og resten af verden, såsom Caravaggio, Gasparini, Velázquez, Goya, og Juan de Flandes bl.a. har forladt deres varemærke i denne slottet.

Street View fra Palacio Real de Madrid

Fodboldrejser Real Madrid