Mange muligheder i Ripoll

Ripoll, i regionen Ripolles eller Repolles, er en destination, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og muligheder egnet til de fleste forskellige præferencer og aldre. Denne destination er beliggende inden for det Pyrenæerne nær den spanske område i Catalonien, og er et af de mest attraktive dem turister kunne finde i denne region.

Klostret Santa María de Ripoll i Spanien
Klostret Santa María de Ripoll

Mange sportsgrene

Uanset hvad sæsonen er, turister kan altid finde noget rart at gøre, mens besøger Ripoll. Til at begynde med besøgende, der ønsker at bruge energi kan vælge blandt en bred vifte af sportsgrene, som pr eksempel, bjergbestigning, cykling, og skiløb, blandt mange andre.

Ud over de mange forskellige sportsgrene, det giver, Ripoll tæller også med mange interessante antikke konstruktioner og vinkler, som gøre det til en meget attraktiv destination fra et synspunkt om arkitektur og historie. Denne måde, turister, der besøger dette sted kunne mødes konstruktioner såsom, pr eksempel den antikke klosteret Santa Maria de Ripoll.

Santa Maria de Ripoll klostret

Den klosteret Santa Maria de Ripoll blev grundlagt omkring år 880 e.Kr. og ofte opfattes som et klart eksempel på romansk arkitektur og kunst i regionen. Efter grundlæggelsen dette kloster blev en central plads i Ripoll og spillet en vigtig rolle i den sociale og økonomiske udvikling af dette område. I dag kan besøgende stadig opfylde nogle af de kloster oprindelige elementer, såsom dens vigtigste vægge, sit kloster, og de vigtigste døren.

Sant Christof kirken

Foruden klosteret Santa Maria de Ripoll, turister bør også besøge kirken Sant Christof mens det er på dette område af Pyrenæerne. Denne kirke blev bygget i det 10. og det 12. århundrede, og sammen med Kloster, er en af de klareste eksempler på romansk stil turister kunne finde i denne region.

Saint Joan de Abadesses
Saint Joan de Abadesses

Museerne

Der også er flere museer fordelt over hele regionen Ripoll og åben for turister at besøge dem. Et af de mest interessante museer turister kan besøge på dette område er det Ripoll etnografiske museum, som udstiller flere kunstværker stykker og jern værker blandt andre objekter. Også de Saint Joan de Abadesses klosteret tæller med et meget interessant museum, hvor de besøgende kan møde en vifte af genstande og kunstværker skabt i det 12. og 15. århundrede i regionen.

Kort over Ripoll i Spanien