Operaen i Madrid

Madrid har haft et stort samarbejde med Opera gennem hele sin historie, og i dag er det stadig har en vigtig rolle inden for byen. På denne måde vil de, der nyder operaen ville sandsynligvis være i stand til at have en god tid i Madrid ved at besøge en af de flere muligheder det altid tilbyder gennem flere af sine teatre.

Operaen i Madrid - Spanien
Operaen i Madrid

Teatro Real

Det vigtigste sted, hvor besøgende kan nyde en stor opera og samtidig være i Madrid er Teatro Real. Teatro Real er et af de mest berømte vinkler i Madrid og som tiltrækker folk fra ikke kun byen, men fra en række andre vinkler, såvel på grund af sin store historie og kvaliteten af de spiller og operaer, det giver. Dette teater har kunnet tilbyde fremragende operaer og spiller for en stor mængde tid, og dets historie er en del af sin attraktive.

Der er en lang række skuespil og operaer besøgende kan nyde i Teatro Real i Madrid. Operaer variere afhængigt af den époque af året og turister kan nyde nogle forskellige dem, afhængigt af den tid, de besøger byen. Ligegyldigt hvor turister besøger Madrid, de vil altid finde et stort spille eller opera tilbydes af Teatro Real.

Find operaen ved Plaza de Oriente

Teatro Real i Madrid, der er beliggende ved Plaza de Oriente, ikke kun tilbyde fantastiske operaer, men at det også er meget behagelig på grund af sin arkitektur og struktur. Dette teater er en af de smukkeste og peculiars Spanien og omgivelserne, og er hjemsted for de Symfoniorkester og kor af Madrid, tilbyder fremragende kvalitet underholdning året rundt. Dette stedet er uden tvivl en af de største attraktioner på ikke kun Madrid men hele landet.

Teatro Real i Madrid - Spanien
Teatro Real

Selv om mange af de operaer turister kan nyde i Madrid variere fra en periode af året til de andre, er der nogle af dem, der er næsten konstant skiftende. Blandt disse roterende operaer vi kan navnet Barber i Sevilla af Rossini, El duo de la africana af Manuel Fernández Caballero, Macbeth af Verdi, Die Zauberflöte af Mozart, og La Traviata af Verdi.