Montserrat klosteret

Fjernbetjeningen kloster af Montserrat selv er indførelse – skarpt tegnet brune mursten væve somberly over de grunde, der ligner noget så meget som en ærværdige universitet eller hospital. Men klipper i bjergene bag kloster er utroligt. Afrundede af tid, de rage frem-op kraftigt og challengingly op af jorden, hjørner og sprækker fyldes med grønt og murbrokker. Det er nemt at se hvorfor Benedictines valgte at sætte deres kloster her, man kan ikke gøre noget, men tror på Gud, når man ser på bjerge.

Montserrat klostret
Montserrat klostret

Brug en dag på Montserrat

Montserrat er et enormt populære endagsudflugter for dem, der bor i eller besøger Barcelona, og når du ankommer til det gamle kloster, vil du se hvorfor. Du skal medbringe dit kamera og masser af film eller digitale hukommelse, og du vil helt sikkert vil tage billeder af dette smukke sted med hjem.

Montserrats historie

Montserrat er et kloster navngivne for bjergene bag det, og er beliggende omkring 40 kilometer til nordvest for Barcelona. Den serrated oversigt over de stejle klipper ligner tænderne på en så, og Montserrat betyder “savtakket bjerget.” Dag, Montserrat er religiøse center i Katalonien, og er hjemsted for de Morenita eller Black Virgin, skytshelgen Katalonien. The sanctuary is 720 meters high, near a half-mile. Den fristed er 720 meter høj, i nærheden af en halv mil.

Den kloster Montserrat blev bygget så langt tilbage som 700 AD, før maurerne erobrede Spanien. Besøgende og pilgrimme er kommet her for at opholde sig siden 1025 AD.

Montserrat klostret i Barcelona i Spanien

Den Morenita blev sagt at dukke op i en hule i bjerget engang tidligere end 1025, når den seneste kloster bygning blev bygget af Abbott Oliba og blev et punkt på pilgrimsfærd. Forud for dette kloster, der var et kapel her dedikeret til moderen til Gud. I det 12. århundrede, den nuværende romansk kirke blev bygget, og i det næste århundrede den første europæiske skole for barnet sangere for kirken blev oprettet.

Christopher Columbus aftryk

Når munk Bernat koges voyaged til den nye verden med Christopher Columbus, han bragte veneration af Morenita, Black Virgin, til Sydamerika, hvor hun er stadig adored. Senere, Columbus bragte nogle af de indfødte amerikanere, der var konverteret til kristendommen tilbage med ham til venerate hende i hendes eget skrin.

I dag kan du se skrin af Black Virgin, hvor billedet af Virgin udvider hendes hånd uden for glas, så du kan røre ved hende. Basilikaen er indrettet i rige bladguld, og helligdomme andre hellige er overalt.

Transport til og fra Montserrat

Du kan komme til Montserrat via tog, bus eller bil. I de varme måneder, anbefales det at du stopper ved Montserrat Aeri togstationen for at tage en tovbane op til kloster; kablet bil er lukket i løbet af vinteren for vedligeholdelse (en bus er også tilgængelig for turen op).

Kabelbanen til Montserrat klostret
Kabelbanen til Montserrat klostret

Selv om du skal betale for kabel bil og for enhver togbilletter, at adgang til kirken er gratis. A Trans Montserrat billet, tilgængelig på turistkontorer, vil spare dig penge, hvis du ønsker at gøre din tur til Montserrat en heldagsplanlægning begivenhed. Den Tot Montserrat billetten vil også give dig adgang til museer og frokost på restaurant på toppen af bjerget.

Kabelbanen vil tage dig op til toppen af bjerget, og at Den Hellige Cave af Black Virgin. Hvis du ønsker at vandre nogle af de stier op her, får her tidligt; Den Hellige Grotte lukker ret tidligt og svævebaner afslutte kørende på samme tid.

Anden information om Montserrat

Det er ikke anbefales, at du tilbringer natten i nærheden Montserrat, medmindre du har særlige arrangementer af en eller anden form; landsbyen nedenfor, er ikke særligt spændende og har ingen virkelig acceptabel opholdsrum. I stedet gør Montserrat en fuld-dages tur.

Street View fra Montserrat i Barcelona