Montjuic – Bedste udsigt i Spanien

Det bjerg af Montjuic juts over Barcelonas havn på ét ansigt, og på den anden side overhangs de Placa Espanya. Med denne placering, er det ideelt til at spille. Bjerget blev den centrale mærket af World Fair af 1929 og 1992 Olympiske Lege. Det er smukt og grønt, stadig skovrige og dækket i parker. Montjuic er populær med fodgængere og cyklister af enhver art på grund af sine omfattende og grønne stier. Barcelona er for nylig begyndt at arbejde på at installere gangbroer og rulletrapper til at forbinde besøgende til sværere at navigere sektioner.

Montjuic i Barcelona
Udsigten over Barcelona fra Montjuic

Font del Gat

Blandt disse sektioner er Font del Gat, en gang om fashionable modernista cafe designet af Josep Puig i Cadafalch. I dag er det en informations-og besøgende Center og restaurant, og en fantastisk start sted for at udforske Montjuic. Også i de høje bjerg, du finder nogle af de bedste museer i Barcelona ligesom MNAC og Miro Foundation.

MNAC - Nationalmuseet
MNAC – Nationalmuseet

Font Magica springvandet

De mest populære attraktion omkring Montjuic er Magic Fountain, eller Font Magica. I dagtimerne, Grand springvand under MNAC trappe synes almindelige, men efter mørkets frembrud, kan du se det magiske del. Musik eksplosionerne fra højtalerne, og varicolored lygter lyser de dansende farvande i springvand. Carles Buigas konstrueret det for 1929 World Fair, og det er perfekt til at kigge på fra en af de caféer, der omgiver den. Viser køre hele sommeren, fra maj til oktober på torsdag til søndag efter mørkets frembrud. (på andre tidspunkter af året, de er afholdt kun fredag og lørdag efter mørkets frembrud).

Hvis du ønsker at besøge Castell de Montjuic på havet side af bjerget, dit bedste valg er via kabel bilen, Transbordador Aeri, som kører på tværs af havnen. It runs daily from 10:30 AM to 7 PM. Det kører hver dag fra 10:30 til 7 PM.

Når du er afviklet på Montjuic, er der masser at se og gøre.

Hvad kan man foretage sig ved Montjuic?

På CaixaForum, kan du se roterende forskellige kunstudstillinger på tre etager i en bygning, der plejede at være en tekstil fabrik designet af modernista arkitekt Puig i Cadalfach. Senere, japanske arkitekt Arata Isozaki tilføjet en gangbro, gårdsplads, og indgangen til at modregne art oplagret inden. På ethvert givet tidspunkt, er du sandsynligvis også til at finde præstationer i forbindelse med kunst er udstillet, især verden musik og moderne dans, og der er en udmærket boghandel i foyer. Du kan finde mere moderne kunst på Fundació Joan Miro, der afsættes til føreren af det moderne catalanske art. Den Miro indsamling, doneret af kunstneren, er så stort, at kun en del af det kan vises på et givet tidspunkt. Hvis du ikke er fortrolig med Miro, den audioguide du kan afhente ved receptionen vil hjælpe dig med at forstå dybden og bredden i denne master’s værker. I sports-gale Barcelona, vil du også finde Galeria Olimpica, et museum, der afsættes til de spil der blev afholdt i 1992. Dette museum er beliggende i kælderen af det gamle Olympiske Stadion.

Men i en dejlig indstilling gerne Montjuic, du ikke ønsker at blive indendørs hele tiden. Den Jardí Botanic åbnet i 1999, men allerede har modtaget international beundring for landskabspleje og koncept. De fleste arter er Middelhavet, eller fra et lignende klima som Australien og Californien, og parken er opdelt i regioner for hvert område. Teleadministrationerne arealundersøgelses, snarere end at forklejne den skønhed, er designet til at kombinere med landskabspleje, og på grund af den måde, den læner sig, det fungerer som et kæmpe solur.

Den Poble engelsk vil holde dig udenfor. Det er en genskabt spansk landsby bygget til 1929 World Fair og har næsten en Disneyish føler. Du kan finde mere end hundrede stilarter spanske arkitektur i en lille spot, fra Levante til Galicien og castiliansk høje gotiske. Indgangen, i faksimile af gateway til Avila, fører dig til centrum af landsbyen, hvor du kan have drikkevarer på udendørs cafe, eller ved at besøge flamenco taberna og andre nightspots. Provincial håndværk og souvenirs sælges overalt, og du kan se håndværkere handprinting stof, der gør lertøj, eller puste glas. Selv om nogle ser dette som en turist fælde, hvis du vil ikke kunne se en stor del af Spanien uden Barcelona dette er et godt valg for at finde næsten alt, hvad du er interesseret i.

Castell de Montjuic

Og historie, er naturligvis ikke forsømmes. Den Museu Militar de Montjuic er fundet inde i Castell de Montjuic, en fæstning, der går helt tilbage til 1600-tallet, at overser havet. Indsamlingen er et skatkammer af militære artefakt fra rustning til våben til accoutrements til militær art, og den fæstning selv bestemmer betagende udsigt over Barcelona skyline og havet. Den Museu d’Arquelogia de Catalunya indtager det tidligere Palace af Graphic Arts i 1929 World Fair. Det undersøgelser lang historie af Barcelona, fra den iberiske forhistorie til den græske, romerske og Carthaginian perioder, herunder mange artefakt, der blev afdækket meget tæt ved. På gulvet, kan du finde faktiske mosaikker flyttet hertil fra de steder, hvor de var afdækket; de curators inviterer besøgende til at gå over dem, da de mener, at bruge dem som de er beregnet på giver en bedre bevarelse for dem.

Der er meget mere at gøre på Montjuic, herunder besøge Museu Nacional d’Art de Catalynya (MNAC) eller Pavello Mies van der Rohe. Din bedste indsats: gå tidligt, og ikke har et sæt dagsorden. Enjoy exploring Montjuic. Nyd udforske Montjuic.

Indkvartering ved Montjuic

Montjuic, hæmmet af mangel på faciliteter som vand, har nogle hjem, men mange behagelige steder at besøge. Et sted at prøve er Hotel Torre Catalunya, en skyskraber-stil fire-stjernet hotel med gode faciliteter. Dets restaurant, de Ciudad Condal, tilbyder fantastisk udsigt over byen fra 23. etage. Du vil også finde en Spa-, sundheds-center, og mange andre faciliteter her.

På Montjuic’s base finder du Hotel Fira Palace, der blev åbnet i tid til 1992 Olympics og har fremragende adgang til udstillingen centre af Plaza Espanya. Familie overnatningsmuligheder er umatchede i området. Restauranter er dyrt, så måske skulle du prøve uden for hotellet, men de bekvemmeligheder, som en piano bar, massage, service og gårdhave haven, er unikke.

Street View fra Montjuic i Barcelona