La Latina

La Latina, i Madrid, er en meget ejendommelig kvarter, der er kendetegnet ved at være befolket af mennesker fra forskellige kulturer og tilbyder en unik blanding af traditioner. Der er folk fra mange forskellig oprindelse lever sammen inden La Latina, blandt hvilke der er en vigtig værdi af sigøjnere, der har givet stedet mange af dens faktiske traditioner og karakteristika.

La Latina kvarteret - Madrid i Spanien
La Latina kvarteret

Gå i byen

Nærheden af La Latina er almindeligt kendt som et muntert stedet, hvor fester hele natten lang, er en del af den lokale livsstil. Der er mange barer, pubber og diskoteker spredning inden La Latina og åben for besøgende hele natten lang på en sådan måde, at det siges, at det altid er muligt at have det sjovt i dette distrikt. Turister, som nyder godt af ikke-formelle aktiviteter og få nye venner ville være i stand til at have en god tid, samtidig med at besøge La Latina.

En anden mærkelig egenskab af La Latina er den måde, hvorpå lokale folk samler på kvadrater, sang og dans med hinanden. Mennesker spontant form grupper startet af en person, der synger eller spiller en guitar, indtil en stor mængde mennesker indsamle og endda danse mens andre synger og spiller musik.

En sigøjnertradition

En meget mærkelig tradition, som kan observeres i La Latina blev bragt til nabolaget af sigøjnere og sker hver søndag aften. Denne tradition er en slags courting ritual, hvor enkelt mænd kjole så rart, som de kan og står på nogle spots med deres venner, mens enlige kvinder, også klædt i deres bedste tøj, går rundt i grupper. Selv om det ikke er normalt, at mænd faktisk tilgang til kvinder i løbet af dette ritual, både kvinder og mænd er opmærksomme på hinanden og beslutte, om de ønsker at lære mere om en person i særdeleshed.

Kirker og andre religiøse bygninger

Ud over sine traditioner og interessante kulturelle aspekter, La Latina tilbyder også nogle enestående anlæg og bygninger turister kan mødes. Blandt disse konstruktioner, der er flere interessante kirker og religiøse bygninger som dem, der nyder arkitektur bør forsøge at besøge. Ud over dette, dette kvarter er også almindeligt kendt i hele Madrid på grund af sin loppemarked kendt som Rastro marked.

Kort over La Latina i Madrid