La Macarena i Sevilla

La Macarena er en typisk spansk kvarter, fuld af traditionelle spots og karakteristika, der gøre det til et meget attraktivt sted for turister. Dette kvarter er beliggende i retning af det nordlige område af Sevilla, en af de mest attraktive områder i landet. Dette stedet er blandt de vigtigste turister bør forsøge at besøge og samtidig være i Sevilla.

La Macarena kirken i Sevilla - Spanien
La Macarena kirken

De smukke gamle mure

Et af de mest interessante ting at se i La Macarena er de gamle mure. De gamle mure i La Macarena dato fra så langt tilbage som år 1136, og indtil det XIX århundrede, ville de surround hele byen drejning Sevilla i en fæstningsby. I dag blot en del af disse vægge er uændrede, og de er en ikonisk stedet for byen.

Bymur - La Macarena i Sevilla
Bymur – La Macarena

La Macarena de la Esperanza

Tæt ved de gamle mure, der er et andet interessant attraktion i dette kvarter: La Macarena de la Esperanza. La Macarena de la Esperanza er en af de vigtigste religiøse ikoner Sevilla. I nærheden af Macarena de la Esperanza der også er flere kirker og andre religiøse bygninger, der kunne være meget interessant, ikke kun dem, tiltrækkes af religion, men også til dem, der nyder observationssystemer bygninger fra en arkitektonisk synsvinkel.

La Alameda

La Alameda er en anden en af de største attraktioner dette kvarter tilbyder sine besøgende og er et af de centrale pletter af området, omgivet af mange restauranter, butikker, barer og diskoteker blandt andre. Den Alameda, bygget i 1575, er et populært område omgivet af træer og viser nogle enestående romerske søjler langs med statuer af Hercules og Caesar.

La Alameda i Sevilla - Spanien
La Alameda

Den Monasterio de San Clemente er en af de vigtigste pletter besøgende, som har interessante konstruktioner eller antikke kunstværker skal opfylde, da det udviser forskellige stykker såsom freskomalerier fra det XVI århundrede. Også den Iglesia de San Marcos eller San Marcos Kirken bør ikke blive savnet da det viser et unikt udseende og en typisk gotisk stil kan observeres i det. Den Convento de Santa Paula er en anden antik bygning turister kan mødes i La Macarena, og selv besøge sin interiør, da de fleste af de gange, den åbner sine døre for dem, der ønsker at komme ind.

Kort over La Macarena i Sevilla