El Centro – Et unikt kvarter i Sevilla

El Centro, som navnet antyder, er det centrale kvarter i Sevilla, en af de mest attraktive områder af Spanien. Dette område indeholder nogle af de snævreste gader i byen så godt, og det er en meget tæt stedet som koncentrerer en stor mængde af mennesker og bygninger. Walking rundt og møde de gader og bygninger i dette spot er uden tvivl en unik oplevelse, som disse turister, der besøger Sevilla bør sørge for at nyde.

De smalle gader

Gaderne i El Centro er blandt de vigtigste særegenheder og attraktioner i området. Disse gader er meget smal og har antikke bygninger til sine sider, nogle af dem endda med altaner på en sådan måde, at folk kunne endda nå til hinanden fra en balkon til en anden. Denne måde, disse gader er meget charmerende og efter deres vride stier kan være en hyggelig aktivitet.

Byens pladser

El Centro har flere forskellige plazas, som kan findes i skæringspunktet af nogle gader. Disse plazas har været en del af strukturen i dette kvarter i århundreder, bliver et sted, hvor folk har indsamlet og mødtes i en meget traditionel måde. Blandt disse plazas der er Plaza San Francisco, der blev oprettet i det XVI århundrede og er den vigtigste plads i El Centro.

Et andet interessant square besøgende kan mødes i El Centro er Plaza Salvador som katedralen i El Salvador, en meget interessant bygning af barok stil. Plaza de alfalfa er en anden interessant kvadrat placeret i El Centro og måske den, der er omgivet af mest trafik og mennesker det meste af tiden på grund af dens placering.

Ud over El Centro’s gader og pladser, der også er flere andre interessante og spændende ting at gøre her i stedet. Der er et bredt udvalg af butikker, restauranter, barer, kunstgallerier og mange andre steder tilgængelige for turister at besøge og have en god tid. Inden for denne SPO og dens omgivelser, der også er andre vinkler interessant fra et historisk synspunkt, såsom pr eksempel katedralen i Sevilla, The Giralda og Alcazar.

Kort over El Centro i Sevilla