Huertas

Huertas er et af de mest traditionelle kvarterer i Madrid samt en af de mest forskelligartede virksomheder. Dette stedet fastholder nogle af de mest typiske traditioner og kulturelle særpræg Spanien trods passet af årene og tilføjelse af nye kulturelle elementer.

Kirke i Huertas kvarteret i Madrid - Spanien
Gammel kirke i Huertas-kvarteret

En boheme livsstil

Nabolaget af Huertas er en af de ældste pletter i Madrid samt et af de fattigste. Dette område er et af de mest foretrukne af kunstnere og dem, der nyder godt af en boheme livsstil, og er et sted, hvor alle dem, der snarere har en dejlig tid på en enkel og let at gå miljø ville føle sig meget komfortable.

Huertas er også karakteriseret ved at være hjemsted for en stor mængde af indvandrere fra en bred vifte af forskellige oprindelser. Denne måde, er dette stedet, er meget varieret og turister kan ikke blot opfylde nogle af de mest antikke spanske traditioner, men også nogle typiske kulturelle aspekter fra en række andre steder også.

Gastronomien i Huertas

Et af de vigtigste aktiviteter, der tiltrækker turister til dette kvarter er dets gastronomiske sort. På grund af den mangfoldighed af mennesker fra forskellige steder, der lever på dette sted er der et bredt udvalg af internationale retter findes på mange af de lokale restauranter. Udover sort, denne områdets gastronomi også tilbyder god service til en lavere pris end andre områder.

Gå i byen

Sjov og natteliv er en anden af dette spot’s vigtigste kendetegn. En sort af caféer, barer, diskoteker og barer er åbne hver dag i ugen på en sådan måde, at en stor mængde af unge fremgangsmåde for at have det sjovt fra ikke kun Madrid men andre vinkler, så godt.

Convento de las Trinitarias Descalzas
Convento de las Trinitarias Descalzas

Convento de las Trinitarias Descalzas

Ud over alle disse underholdning relaterede tilbud, Huertas også har nogle interessante bygninger og mindesmærker for de besøgende at mødes. En af disse konstruktioner er Convento de las Trinitarias Descalzas. På trods af det faktum, at dette sted er ikke åbent for besøgende, er det stadig meget interessant at se det udvendige skyldes, at det blev bygget i de første år af det XVII århundrede, og på en interessant fortid og anekdoter værd at lære før mødet den.

Kort over Huertas i Madrid