Guadalajara

Den spanske by Guadalajara er hovedstaden i amtet La Alcarria, der er beliggende i den selvstyrende region Castilla-La Mancha, i en afstand af cirka 60 kilometer nordøst fra Madrid. Denne by er fuld af attraktive pletter og antikke konstruktioner, og det er meget rig på interessante historiske fortid som godt. Denne destination bliver fundet særligt interessante ved disse besøgende, der nyder mødesteder som tilbyder historiske konstruktioner samt antikke kunstværker stykker.

Middelalderbyen Guadalajara i Spanien
Guadalajara

Guadalajara er præget af sin historie

Byen Guadalajara har været igennem flere forskellige historiske begivenheder, og mange af dem kan lært mens gåture ved dets veje og møde sine bygninger og konstruktioner.Det er også interessant at bemærke, at under den époque, hvor det blev styret af den mauriske, denne by blev kaldt Wadi al Hagarah eller Stone River. Ud over dette, denne by har været igennem mange andre vigtige historiske begivenheder og øjeblikke, i sådanne en måde, som dets traditioner og udseende er blevet noget formet af det.

Palace El Infantado

En af de vigtigste pletter i Guadalajara såvel som i hele regionen Castilla-La Mancha er The Palace El Infantado. Dette palads blev bygget i det 15. århundrede af anmodning af Duke Iñigo López. Det var designet af Juan Guas på en sådan måde, at det viser en ejendommelig blanding af Mudéjar egenskaber med gotisk stil.

Guadalajara skilt

Det indvendige af The Palace El Infantado er meget tiltalende og især interessant for de besøgende, der nyder discipliner som arkitektur, design, kunst o historie. Dette palads har flere forskellige lokaler og områder med en række unikke elementer og dekorationsgenstande, såsom Salon de las Batallas eller Hall of Battles, og Patio de los Leones eller Lions Patio.

Gade i Guadalajara i Spanien

Museo Provincial de Guadalajara

En anden meget interessant konstruktion turister kunne mødes i denne destination er Museo Provincial de Guadalajara. Dette museum udstiller historiske og kunstneriske elementer og objekter inden for tre forskellige hovedområder: kunst, etnografi og arkæologi. Ved at besøge dette museum, turister kunne observere malerier fra Escuela Flamenca eller Flamenca School eller kunstværker stykker fra Carreño de Mirando og Alonso Cano, blandt mange andre.

Kort over Guadalajara i Spanien