Ciudad Real

Provinsen Ciudad Real er beliggende i den sydvestlige side af den spanske region Castilla-La Mancha, mod det centrale område af landet. Denne provins er hjemsted for omkring 484.350 indbyggere, og om en ottendedel af dem bor i hovedstaden i Ciudad Real. Dette er en meget interessant destination, som de turister, der besøger denne region i Spanien bør altid forsøge at opfylde.

Denne provins tæller på en stor mængde interessante antikke konstruktioner samt en meget rolig og afslappende miljø. De besøgende, der nyder godt af grønne områder, gårde, åben frisk luft, og at være i kontakt med naturen ville være i stand til at have et godt tidspunkt mens møde Ciudad Real.

Grundlæggelsen af Ciudad Real

Ciudad Real blev grundlagt som en provins i det 13. århundrede af Alfonso X Castilla. Dette område har været igennem flere interessante historiske begivenheder, såsom pr eksempel Halvøs Krig i begyndelsen af det 19. århundrede, og som har efterladt sine mærker gennem nogle konstruktioner og monumenter spredt i provinsen.

En vigtig del af økonomien i Ciudad Real er baseret på landbrug skyldes, at det tæller på meget frugtbare jorder. Ud over dette, Ciudad Real også producerer flere produkter fra deres landbrugs høsten, på en sådan måde, at eksport mange forskellige varer til flere andre byer og provinser.

Der er flere interessante spots til at besøge og samtidig være i Ciudad Real. Blandt disse interessante spots Der er pr eksempel Museo Provincial de Ciudad Real, de Corral de Comedias, de Catedral de Santa María del Prado, de Parque Natural de las Lagunas de Ruidera, den Parque Nacional de Cabañeros, og Parque Nacional de Las Tablas de Daimiel blandt andre.

Nationalmuseet i Ciudad Real

Museo Provincial de Ciudad Real, eller Nationalmuseet i Ciudad Real, er en af de store attraktioner i byen såvel som i de omgivelser. Dette museum udstiller en enestående arkæologiske samling omgivet af en konstruktion, der stammer fra det 15. århundrede. Denne samling består af historiske elementer og genstande indsamlet i denne provins og omgivet regionen, såsom pr eksempel malerier fra Manuel López Villaseñor eller et antikt Kristus fremstillet af elfenben.

Kort over Ciudad Real i Spanien