Det spanske kvarter Santa Cruz

Santa Cruz er et af de mest berømte kvarterer i den spanske region Sevilla. Dette område er meget attraktivt, da det giver for miljøet i en typisk antikke spanske by, fuld af traditionelle spots og unikke konstruktioner, så de besøgende kan nyde dem på samme måde, folk ville have gjort århundreder siden.

Santa Cruz i Sevilla - Spanien
Santa Cruz

Patio de Banderas i Alcazar

Et af de mest interessante spots besøgende kan mødes i Santa Cruz er Patio de Banderas i Alcazar. Den Patio de Banderas er meget interessant, ikke blot på grund af sine egne karakteristika, men også på grund af det faktum, at det giver en enestående syn på omgivelserne og de vigtigste Cathedral.

Patio de Banderas i Sevilla - Spanien
Patio de Banderas

Callejon del Agua

Andet sted turister bør sørge for mødet, mens der i Santa Cruz er Callejon del Agua. Den Callejon del Agua, eller vandet gyde, kan ses efter Alcazar og er en meget smuk stedet at iagttage. Efter at besøge dette sted, turister ville kunne nå Plaza Alfaro placeret ved siden af den, og som viser den smukke altaner at inspireret historien om Romeo og Juliet.

Callejon del Agua i Sevilla - Spanien
Callejon del Agua

Plaza Santa Cruz

Plaza Santa Cruz er en næste stop turister bør gøre i deres rute i hele dette område. Plaza Santa Cruz er et meget interessant square som stammer fra flere århundreder siden, og viser smukke roser samt en meget ejendommelig Jernkorset fra XVII århundrede kaldte La Cerrajería.

Plaza Santa Cruz i Sevilla - Spanien
Plaza Santa Cruz

Kunstneren Murillo

Murillo, en af de mest kendte spanske kunstnere blev født i Santa Cruz og hans hus er åbent for besøgende. Dette hus er ikke kun interessant på grund af, at denne kunstner levede i det, men også skyldes, at det er blevet omdannet til et lokalt museum, som udstiller mange kunstværker og andre elementer i forbindelse med historien om nabolaget.

Murillos haver i Sevilla - Spanien
Murillos haver

Thos turister, der ønsker at opfylde konstruktioner, der er interessant fra et arkitektonisk synspunkt ville også være i stand til at have en god tid i Santa Cruz. Denne by har mange interessante bygninger fra forskellige époques og viser en række forskellige stilarter, blandt hvilke vi kan sætte navn på de berømte berigede slottet af Alcazar, katedralen, de Giralda, og Hospital af Venerables.

Kort over Santa Cruz i Sevilla