Córdoba – En perle for den nysgerrige turist

Córdoba er en af de mest attraktive byer i den spanske region Andalusien, i retning af det sydlige område af landet. Denne by har et stort beløb af antikke konstruktioner såvel som flere andre turistattraktioner langs med enhver facilitet en besøgende kunne behov. Denne by er blandt de mest besøgte steder i regionen, og det er et must til de besøgende, der nyder godt møde spots fuld af antikke konstruktioner og interessante historiske fortid.

Córdoba
Smal gade i Córdoba

Byen Córdoba blev grundlagt omkring år 170 f.Kr. af romerne. Et næste vigtige begivenhed i byens historie skete i 710 AD, da den blev taget af muslimske invasion. Mod året 929 AD, denne by og dens omgivelser trådte i en tilstand af anarki, og mod år 1236 Fernando III begyndte at styre det, og fik sin lineal.

En af de største attraktioner tilbydes af Córdoba er dets Mezquita. Denne Mezquita datoer fra mere end 1200, da den blev bygget af muslimer, og let kan nås ved at følge byens gamle romerske Bridge som er en anden attraktion i sig selv. Mod XIV århundrede, og for en stor mængde tid, bygningen blev Cathedral. I dag er det stadig fungerer som en religiøs bygning og er en af de største attraktioner på ikke kun Córdoba men hele regionen Andalusien såvel.

Mezquita moskeen i Cordoba
Mezquita moskeen i Córdoba

En af de bedste tidspunkter af året for at besøge Córdoba er i de første uger af marts. I disse uger, turister kan nyde Festival de los patioer, en traditionel fest, i hvilket de fleste af de huse i byen åbner dørene udstille deres haver og blomster til offentligheden. Det er meget anbefalelsesværdigt, at de, der agter at besøge Córdoba i løbet af denne tid af året bestille et hotelværelse på forhånd, da byen modtager en stor mængde af turister i løbet af disse uger.

Et andet interessant attraktion turister bør overveje, når mødet Córdoba er Al Andalus Train Tour. Dette tog tour stopper i Córdoba og tager folk ind i en stor turné i hele regionen, og viser dem mange af de vigtigste attraktioner i området, og nogle af de mest interessante historiske steder.

Kort over Córdoba i Spanien