Avila

Byen Avila ligger på omkring 115 kilometer fra den vestlige side af Madrid, og det er uden tvivl en af de vigtigste pletter turister bør forsøge at besøge samtidig med at det er i denne region. Denne by er meget interessant og attraktivt på grund af flere årsager, men de vigtigste af dem er byens unikke og antikke konstruktioner som de turister, som nyder godt af arkitektur og historie bør ikke gå glip af.

Middelalderbyen Avila i Spanien
Middelalderbyen Avila

Den middelalderlige bymur

Et af de vigtigste karakteristika og særlige aspekter ved denne by er dens middelalderlige væg. Denne mur blev bygget i løbet af middelalderen aldre med henblik på at beskytte byen, og stadig den dag står og bevarer sit oprindelige udseende uden større ændringer. dag er dette middelalderlige mur omkring 2 kilometer encircles den gamle by og er en af de første ting, en person vil være i stand til at bemærke, når nå Avila.

Katedralen i Avila

Mens gå rundt og møde Avila’s gamle bydel, turister ville være i stand til at finde flere andre interessante antikke spots, såsom pr eksempel katedralen. Katedralen af Avila tilbyder den særlige omstændighed, at den blev bygget i løbet af seks århundreder, siden den blev indledt i løbet af de XII århundrede og udfyldes på XVIII århundrede.

Katedralen i Avila - Spanien
Katedralen i Avila

Basilikaen i Avila

Andre interessante byggeri besøgende kan mødes og samtidig være i Avila’s gamle bydel er basilikaen. Basilikaen de Avila blev bygget mellem XII og XIV århundreder, og blev bygget til ære for San Vincente der blev martyrer i, at stedet. Også, Avila har nogle interessante spots relateret til livet i Saint Theresa, der levede i denne by og skrev de fleste af hendes manuskripter og samtidig være her.

Klimaet

Et vigtigt aspekt af Avila turister bør have i tankerne er det faktum, at det er koldere end andre steder i regionen. Denne by er placeret på en høj elevation, på omkring 1125 meter over havets overflade, og derfor er det tilbyder langt lavere temperaturer og mere vigtigt vind at andre omkringliggende byer. Denne måde, er det meget anbefalelsesværdigt at bringe varmt tøj, når du besøger denne by og forsøge at lære, som den aktuelle vejrforhold er før ankomsten for at være forberedt på det.

Kort over Avila i Spanien