Aranjuez

Aranjuez har været kendt som et kongeligt område siden kong Ferdinand og dronning Isabel gav det pågældende navn århundreder siden. Denne by, som ligger på omkring 50 kilometer fra Madrid, er en af de smukkeste pladser i ikke kun omgivelserne af hovedstaden, men også i hele Spanien.

Aranjuez i Spanien
Aranjuez

Palacio Real

Byen Aranjuez tilbyder en stor mængde interessante spots til at besøge og underholdende ting at gøre. En af de vigtigste steder en turist bør besøge i denne by er Palacio Real eller Royal Palace. Palacio Real blev bygget under époque, hvor Felipe II var konge af Spanien, og afsluttes under det regeringstid af Fernando VI, der viser en meget imponerende og enestående arkitektonisk struktur såvel som mange interessante dekorationsgenstande og kunst arbejde stykker i sit indre.

Jardin de la Isla

En anden stedet tourosts bør besøge, mens der i Aranjuez er Jardin de la Isla, jf. øen haven, som består af et smukt grønt område fuld af interessante antikke skulpturer og ornamenter. Nær Jardin de la Isla er der Jardin del Parterre. El Jardin del Parterre blev oprettet under XVIII århundrede i en noget fransk stil, der indeholder nogle smukke springvand spredes overalt i sin udvidelse.

Jardin de la Isla - Spanien
Jardin de la Isla

Jardin del Principe Aranjuez

Et af de mest interessante haver i denne region i Spanien er det Jardin del Principe Aranjuez. Denne haven består af flere små haver, som tilsammen viser en udvidelse på omkring 150 hektar. Fordelt over hele disse haver, turister kunne opfylde en lang række af antikke skulpturer, springvand, og damme samt en lang række eksotiske planter og træer, der blev bragt fra forskellige steder i verden.

Jardin del Principe Aranjuez - Spanien
Jardin del Principe Aranjuez

Iglesia de los Alpajes

Den Iglesia de los Alpajes er et andet interessant sted turister kan mødes i Aranjuez. Denne kirke blev bygget i løbet af XVII århundrede og viser ikke kun en meget interessant arkitektonisk struktur, men også flere særegne antikke genstande såsom pr eksempel skjoldet af Carlos II. Også den Convento de San Pascual er et andet interessant religiøse bygning turister kan mødes i denne by. Den Convento de San Pascual blev bygget i det XVIII århundrede, og siden af det der er en meget interessant tyren ring til at besøge såvel.