Spanien og dets geografi

Spanien ligger i det sydvestlige Europa-regionen er kendt som den iberiske halvø, at dele det med Portugal. Dette land grænser med Frankrig, Andorra og Pyrenæerne, og tælle med 208.000 kvadrat miles har tredjestørste område af sin kontinent. De geografiske karakteristika i dette land er meget attraktiv og interessant samt enestående og varieret.

Både bjerge og strande

Den store udvidelse af territorium dette land indeholder mange forskellige områder og landskaber. Der er områder, der viser store bjerge samt regioner fuld af grønne seværdigheder eller andre viser smukke strande. Denne måde, Spanien tilbyder et rigt kontrast af landskaber og områder, så de besøgende til at opfylde en række forskellige vinkler og attraktioner samtidig med at gå gennem den.

Ordesa nationalparken i Pyrenæerne - Spanien
Ordesa nationalparken i Pyrenæerne

5 store bjergkæder

Mountains tilbyde nogle af de mest interessante geografiske karakteristika i dette land. Der er fem største kæder af bjerge i hele Spanien, og nogle af dem vigtige højder og nogle andre forholdsvis lav, og tilbyder en række forskellige miljøer og landskaber fra at vælge mellem. Mange bjergområder vise smukke og charmerende landsbyer, som er meget attraktivt og egenartet siden mange gange stadig bevare de fleste af de karakteristika, de havde århundreder siden, da den blev oprindelse.

Strand på Mallorca - Spanien
Strand på Mallorca

De spanske kystlinjer

Kysterne i Spanien tilbyder andre af landets største attraktioner. Spaniens kyster er hovedsagelig omfattet mellem Pyrenæerne og Gibraltar langs Middelhavet og i den vestlige del af landet i Atlanterhavet. Nogle af strandene i Spanien er blandt de mest attraktive dem af kontinentet og konstant at tiltrække turister fra hele verden. Inden for disse områder, der er mange forskellige kyster og en lang række strande, hvor besøgende kan vælge mellem mange forskellige aktiviteter med tilknytning til havet, fra solbadning og svømning til dykning og sejlads.

Dykning i Spanien
Dykning i Spanien

Selv rejser i hele dette land, de besøgende kunne nyde alle en utrolig mange forskellige landskaber. Nogle områder give seværdigheder som viser en smuk hvid strand blanding med krystallinsk blå vand, nogle andre områder give seværdigheder med frugtbar jord extensions og store bjerge, og nogle andre vinkler vil endda kombinere disse forskellige landskaber og tillade besøgende at nyde en dejlig strand og slappe af, mens observere en baggrund fuld af bjerge og grønne extensions.