Formentera – By og strand i skøn forening

Formentera er en meget smuk by, hvor turister kan nyde nogle fantastiske sightseeing erfaringer samt gå til udestående strande. Denne ø har et område på omkring 90 km2, og regner med omkring 5.000 indbyggere, selv i sommermånederne, den modtager en stor mængde af besøgende fra hele verden, som få det til at synes at have en højeste befolkningstæthed.

Formentera i Spanien
Formentera

Oplev øen på cykel

Et af de mest interessante måder, som turister kan opdage denne ø og byen er på cykel. Der er flere cykel leje spots fordelt over hele byen på en sådan måde, at turister kan leje en dejlig cykel til en lav pris, og opfylder de omgivelser, som de ønsker, og i en meget speciel måde. Det er meget anbefalelsesværdigt at bede om en by kort før leje en cykel for at vide, hvor de vigtigste turistattraktioner i området er.

Nogle af de mest interessante spots til at besøge i Formentera er San Francisco Javier, Las Salinas, og San Fernando, som er nogle af de smukkeste områder turister kan udforske mens det er på denne ø. Ud over dette, Formentera indeholder mange interessante konstruktioner og smukke huse, som give en meget ejendommelig og charmerende stemning for øens miljø.

Las Salinas stranden - Spanien

Formenteras fantastiske strande

Strandene ved Formentera er uden tvivl blandt sine vigtigste attraktioner. Disse strande, viser en meget fantastiske naturlige skønhed, som ofte synes at være næsten uændret i den menneskelige hånd. Nogle af de vigtigste strande turister bør sørge for mødet i Formentera er: Mitjorn, mod syd af øen; Pujols, mod den nordlige side, og Cala Saone mod vest.

Det er vigtigt at have in mente, at på grund af sin størrelse og mængden af besøgende, det gennemsnitligt modtager denne ø ikke regne med en høj værdi af overnatningsmuligheder spots. Denne måde, de turister, der planlægger at besøge det i sommermånederne, bør forsøge at booke et værelse på forhånd for at sørge for at finde en, når de ankommer. Dette er en meget smuk destination, der tilbyder mere rolig og afslappende valgmuligheder end nogle af de andre virksomheder på De Baleariske Øer.

Kort over Formentera i Spanien