Albacete

Albacete er en by som perfekt kombinerer antikke træk med moderne egenskaber på en sådan måde, at de begge kan let bemærket og de fleste af de gange ikke forstyrrer hinanden. Selv om det normalt ikke anses for en vigtig turistdestination, er dette stedet ikke regne med flere interessante ting at mødes og udforske, da for eksempel, det har været igennem flere vigtige tidligere begivenheder.

Albacete i Spanien
Albacete

Byen Albacete er beliggende mod syd østlige område af Spanien, i samfundet i Castilla-La Mancha. Under époque af maurerne, denne by var kendt som Al Basit eller De Plain på grund af sin geografiske karakteristika, som få det til at vise vigtige forlængelser af plain områder. Dette område tæller på et område på omkring 15.000 km2 og med en befolkning på omkring 152.200 mennesker, der lever i det.

Produktion af knive og dolke

Et af de vigtigste egenskaber, hvorved der Albacete vides er sin produktion af knive og andre lignende værktøjer såsom saks og dolke. Denne by har fremstillet og eksporteret disse produkter i århundreder, der er anerkendt af det i de andre omkringliggende byer, såvel som i mange andre spanske regioner, der køber disse produkter fra det, på en sådan måde, at det er en af dette byens vigtigste egenskaber og særpræg.

Kniv produceret i Albacete i Spanien

De Internationale Brigader

Et andet interessant aspekt i Albacete, er det faktum, at det er hvor Albacete Balompie o Albacete, en alment kendt fodboldhold blev født. Det er også interessant at vide, at denne by var, hvor hovedkvarteret for Den Internationale Brigader, hvor der blev fastsat i den spanske borgerkrig. Denne måde, er det let at se de mange forskellige særegenheder og interessante fakta tilbydes af denne by og den måde, hvorpå dens konstruktioner og miljøet er blevet påvirket af dem som tiden gik med.

Provinsen Albacete tillader besøgende at nyde en af de mest fantastiske seværdigheder i regionen, som Sierra Segura og den enestående bjerg landskaber den viser. Ud over dette, der også er andre smukke landskaber i denne provins, såsom pr eksempel i er i Mundo-floden og laguner af Ruidera, både af dem et must for de turister, som nyder at være tæt på vand kilder og nyde smukke naturlige seværdigheder.

Kort over Albacete i Spanien