OplevBarcelona.dk - Din rejseguide til Barcelona
Pyrenæerne i Spanien

Pyrenæerne

Smukke Andorra la Vella
Andorra la Vella er en meget attraktiv destination er beliggende i den østlige side af Pyrenæerne, ud for Spanien og Frankrig.

Besøg La Seu d'Urgell
Byen Seu d'Urgell anses for at være en af th emost antikke byer i regionen Catalonien.

Puigerda
Puigerda er en af de største byer i Pyrenæerne og en af de mest besøgte, ikke kun af turister, men med folk fra regionen som godt.

Roncevalles og Roland
En af de vigtigste historiske begivenheder, som forårsager denne landsby for at være så berømt er slaget ved Roncesvalles.

Valle de Ansó og dets traditioner
Bestemmelsesstedet for Valle de Ansó er kendt som et antikt levende bestand by, fuld af maleriske sceneries og fantastiske landskaber.

Charmerende Valle de Roncal
De turister, der besøger Pamplona kan nemt nå Valle de Roncal siden de kunne finde flere busser, som kunne tage dem til, at stedet og derefter bringe dem tilbage.

Jaca og turisme
Jaca betragtes som en af de vigtigste turistmål i midten region i Pyrenæerne, og er berømt på grund af populariteten af vintersport det tilbud.

Parque Nacional de Ordesa
Det bedste tidspunkt at besøge Parque Nacional de Ordesa er mellem maj og november, da det faktisk kan være afsluttet i løbet af de resterende måneder.

Mange muligheder i Ripoll
Ripoll, i regionen Ripolles eller Repolles, er en destination, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og muligheder egnet til de fleste forskellige præferencer og aldre.

Val d'Aran
Val d'Aran er en lille smuk dal beliggende inden for området i Pyrenæerne, i retning af det nordvestlige område af Catalonien.

Valle de Hecho og naturen
Valle de Hecho er en spansk destination, hvor de smukke natur kan ses som en af sine vigtigste og mest tiltalende egenskaber.

Vielha - Hovedstaden i Val d'Aran
På grund af betydningen af de ski aktiviteter det sponsorer, i vinterhalvåret byen Vielha modtager et stort beløb for besøgende fra mange forskellige steder i verden, de fleste af dem tiltrækkes af sne og sport og aktiviteter, det giver dem mulighed for at nyde.